testimoni vivix untuk kencing manis

Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis | Paras Gula Makin Cantik

Masalah kencing manis memang sangat sinonim di Malaysia ni.

Banyak faktor mempengaruhi risiko diabetes termasuklah faktor tabiat pemakanan yang tinggi gula ringkas & manis-manis dari gula bertapis/ susu pekat serta seumpama.

Sebab tu, selain patuh pada ubat-ubatan yang dipantau doktor, ikhtiar jaga pemakanan, vitamin seperti Vivix sangat membantu golongan pesakit kencing manis untuk hidup lebih sihat.

Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis

Disclaimer: Vivix adalah vitamin yang membantu menyihatkan tubuh pesakit kencing manis bukan ubat untuk merawat masalah kencing manis.

Rawatan & pemantauan dari doktor adalah paling perlu dari semasa ke semasa untuk memastikan tahap kesihatan yang optimum.

Testimoni Vivix 1: Luka Kencing Manis Cepat Sembuh

testimoni vivix untuk kencing manis

“Customer saya ambil vivix sebab masalah diabetes dan luka pembedahan di kaki tak sembuh-sembuh (besar juga berlubang)

Beliau ambil 2 sudu teh vivix untuk 2 kali sehari.
Dalam masa 2 minggu, luka kering & tutup dengan baik.

Alhamdulillah, happy bila tengok gambar dia bagi…” Puan Noriah

Testimoni Vivix 2: Bacaan Gula Pesakit Kencing Manis Menurun

testimoni vivix untuk kencing manis

“Sebelum ni, bacaan gula mak Umie pernah drop sampai 2. Kalau naik boleh cecah 26.

Memang tak stabil sampailah mak masuk wad bulan 7 tahun lepas.

Mak start minum Vivix bulan 8 hinggalah sekarang.

Paras gula mak 6-8, Alhamdulillah. Pil still makan tapi tak perlu ambil insulin.

Kencing manis mak memang kena control sebab kidney dah problem.

Makan pun terkawal ikut diet yang doktor bagi..” – Umie Sapidah

Testimoni Vivix 3: Bacaan Kencing Manis Ayah & Mak Menurun & Terkawal

testimoni vivix untuk kencing manis

“Baru-baru ni, ayah saya sakit tak dapat nak berjalan disebabkan bacaan kencing manis tinggi sangat sampai takde bacaan.

Jadi, saya belikan 1 botol vivix untuk ayah try.
Ayah minum dalam keterpaksaan.
Alhamdulillah mungkin cepat rasi dengan ayah. Ayah minum, bacaan 3,4 camtu.

Siap boleh bangun, boleh buat kerja-kerja harian dia sampailah hari ini

Mak saya pun turut minum Vivix.
Baru-baru ni masa saya balik kampung, mak bagitau, masa gi checkup, nurse kata bacaan gula mak dah 5. Selalunya 7-9.

Mak pun dah tak perlu makan sangat ubat hospital. Tiap kali bangun pagi dah tak rasa kebas-kebas tangan macam sebelum ni.

Alhamdulillah saya bersyukur dapat bantu berikan yang terbaik buat mak ayah…” Nik Noor

Saya Berminat Nak Ikhtiar Turunkan Bacaan Gula Kencing Manis Secara Lebih Sihat, Bagaimana Cara Untuk Beli Vivix?

Sekiranya anda berminat nak dapatkan Vivix ni segera, boleh terus klik icon di bawah. Pembelian secara e-sell terus dari HQ Shaklee. Pembayaran boleh menggunakan kad kredit/ kad debit.

 cara beli vivix


Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

testimoni vivix untuk kencing manis

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

1 thought on “Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis | Paras Gula Makin Cantik”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge