testimoni youth cleanser

Testimoni Youth Cleanser – Review Mereka Yang Hanya Guna Pencuci Muka Youth

Youth Skincare memang yang terbaik jika kita ambil at least Starter Set jika nak dapatkan kesan yang paling optimum seperti mana dalam kajian keberkesanan yang dijalankan oleh pakar penyelidik yang menghasilkan Youth Skincare ni.

Namun, bagaimana jika pengguna ada sedikit kekangan bajet, atau berminat nak cuba satu persatu item dalam Youth dengan memulakan pengambilan pencuci muka Youth (Youth Cleanser)?

testimoni youth cleanser

Jom saya kongsikan testimoni Youth Cleanser oleh mereka ini.

Testimoni Youth Cleanser Oleh Pengguna Yang Hanya Guna Pencuci Muka Youth Sahaja

Actually saya sendiri pun tak menggunakan sepenuhnya fullset dalam Youth Skincare tu atas faktor kesibukan harian.. huhu.

Cuci muka je sempat sebab masa nak mandi memang dah jadi rutin untuk cuci muka dulu.

Itu pun kalut-kalut jugalah sebab anak kecik saya tu suka ketuk pintu sambil meraung tiap kali saya hilang dari pandangan mata dia  :mrgreen:

Alhamdulillah, tekstur kulit wajah saya maintain lembut & halus serta bebas minyak yang berlebihan + jarang sangat naik jerawat.

homestay mesilau kundasang

Testimoni Youth Cleanser : Banyak Perubahan Pada Kulit

testimoni youth cleanser

Katanya sejak guna Youth Cleanser ni, ramai yang tegur. Kulit banyak perubahan yang lebih baik berbanding sebelumnya.

Testimoni Youth Cleanser : Kulit Lebih Lembut & Lembap

testimoni youth cleanser

Bak kata Puan Rintz, beliau mendapati kulitnya lebih lembut & lembap berbanding sebelum ni.

Testimoni Youth Cleanser : Tekstur Muka Semakin Baik

testimoni youth cleanser

Puan Khairiah memberikan feedback beliau.

“Macam saya, ketika mula-mula pakai Youth Cleanser tu, kulit saya naik jerawat hampir 2 bulan juga. Saya teruskan konsisten pakai sebab dah beli, harganya pun tak murah juga kan.

Tapi, bab tekstur kulit muka tu memang nampak lain sangat. Pori-pori muka semakin mengeci walaupun masa tu kulit saya tengah berjerawat.

Sekarang pakai nak masuk 4 bulan dah, semua jerawat dah tak ada.. ” 🙂

Ramuan Dalam Youth Cleanser

Youth Cleanser terdiri dari 3 bahan utama:

  • Vital Repair+®
  • ekstrak anggur Muscadine (key ingredient dalam Vivix)
  • ekstrak alga hijau (exfoliating green algae complex)

Cleanser Youth:

  • 125 ml (boleh tahan kegunaan melebihi 4 bulan, guna sedikit saja & pekat)
  • jernih tanpa pewarna/ pewangi tiruan
  • sesuai untuk semua jenis kulit (normal/ kering/ berminyak/ sensitif)
  • bebas lebih dari 1500 kimia berbahaya

pencuci muka terbaik

Berminat nak dapatkan Youth Cleanser ini?

Boleh klik icon di bawah untuk buat pembelian menggunakan kad debit/ kad kredit secara terus dari HQ Shaklee

cara beli Shaklee

 

Anda juga boleh hubungi kami di 019-7646021 atau

klik untuk wasap saya segera jika ingin mengetahui lebih info atau perlukan bantuan untuk beli

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

2 thoughts on “Testimoni Youth Cleanser – Review Mereka Yang Hanya Guna Pencuci Muka Youth”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge