video shaklee conference 2017

Video Shaklee Conference 2017 : Master Adilah & Master Fahmy CelikVitamin

Bahang Shaklee Convention yang sebelumnya dikenali sebagai Shaklee National  Conference masih terasa walau telah masuk hari kedua ia meninggalkan kita.

Sebelum kita terlupa, eloklah kita recall balik apa input penting yang ada dalam perkongsian master-master coordinator yang naik ke pentas untuk amanat bersama.

Untuk yang tercari-cari video Shaklee Conference 2017 khususnya sesi perkongsian dari Master Adilah Manaf owner blog celikvitamin.com, boleh terus play video kat bawah ni ya.

Video Shaklee Conference 2017 : Perkongsian Bermanfaat oleh Master Adilah & Master Fahmy Celikvitamin Dot Com

Antara pesanan & perkongsian Master Adilah & Master Fahmy khusus kepada pengedar-pengedar Shaklee adalah

  • Jangan jual harga lebih murah daripada harga ahli
  • Jangan jual harga ahli pada customer bukan ahli
  • Jangan approach downline orang lain
  • Jangan berjualan di laman web seperti lazada, 11street & yang seumpamanya

Shaklee Conference 2017 Master Adilah & Master Fahmy from iReach HD on Vimeo.

Apa Relevannya Amanat & Pesanan Master Adilah & Master Fahmy?

(1) Harga Ahli Untuk Ahli Sahaja

Ia adalah adil & saksama untuk semua. Jika customer perlukan lebih penjimatan, silalah mendaftar untuk menjadi ahli yang sah.

Jadi ahli sebenarnya bukan khusus & tidak terhad kepada pengedar Shaklee saja ya  😉

Malah, Shaklee membuka peluang untuk lebih ramai pelanggan menikmati harga Shaklee yang lebih jimat melalui keahlian yang sah.

Nak dapatkan penjimatan, boleh jadi ahli Shaklee melalui saya juga ya  🙂

(2) Produk Shaklee Adalah Exclusive

Kalau dah jual melambak-lambak dalam satu website jualan seperti lazatlah/ jalan 11 & yang seumpama serta di farmasi & di pasar-pasar malam, dah tentu vitamin Shaklee bukan lagi menjadi suplemen yang exclusive.

Tak payah tengok jauh, contoh mudah: Kereta BMW.

Untuk jaga hak exclusive, mana ada peniaga kereta baru BMW jual kereta ni bercampur-campur dengan kereta lain, melainkan kereta-kereta terpakai je.

(3) Jaga Kebajikan Downline Sendiri Sahaja

Betul tu.

Sebagai upline @ pemimpin organisasi yang bertanggungjawab, kita sepatutnya beri perkhidmatan yang terbaik untuk semua ahli yang berada di bawah organisasi kita.

Tak perlu sibuk buang masa nak tarik ahli dari organisasi orang lain.

Tak amanah & tak jujur. Perbuatan begini bukan saja sangat dikecam masyarakat malah dikhuatiri Allah tidak Memberi keberkatan dalam perniagaan kita.

Semoga kita sama-sama beroleh manfaat & pengajaran dari video Shaklee Conference 2017 yang dikongsikan ini ya.



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

1 thought on “Video Shaklee Conference 2017 : Master Adilah & Master Fahmy CelikVitamin”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge