Vitamin Tingkatkan Hb Ibu Mengandung Bantu Ibu Tak Letih & Mudah Pengsan

Sarah (bukan nama sebenar) hamil 5 bulan. Masalah Sarah adalah beliau kelihatan pucat dan seringkali nampak keletihan ketika berada di pejabat.

Ketika ditanya rakan sepejabat, beliau mengakui yang beliau mempunyai masalah Hb dalam darah yang rendah. Ditambah lagi, beliau sukar dapat makan makanan yang lengkap untuk bantu naikkan Hb beliau kerana faktor alahan yang teruk & tidak mampu untuk masak sendiri di rumah.

Dalam kes ini, Sarah sangat perlu untuk mengambil suplemen, at least vitamin tingkatkan Hb

Vitamin Tingkatkan Hb Ibu Mengandung Bukan Sekadar Alternatif

Sebenarnya, makanan yang kaya dengan zat besi sekalipun rata-rata kita tak mampu nak ambil banyak seperti yang kita patut makan untuk dapatkan kuantiti yang setanding.

Sebab tu doktor akan nasihatkan supaya ambil suplemen terutama zat besi untuk bantu atasi Hb yang rendah ni.

Tapi yelah, ada ibu yang dah pun ikhtiar ambil suplemen zat besi yang klinik supply tapi masih ada masalah juga. Letih dah dengar nurse bebel nape Hb rendah lagi.

Sebagai ikhtiar, Sarah atau puan-puan yang ada masalah yang sama boleh mengamalkan set hamil Shaklee premium ini untuk bantu tingkatkan Hb sepanjang hamil.

 

vitamin tingkatkan Hb

Set Hamil Shaklee Premium ini mengandungi:

  • ESP (Energizing Soy Protein)
  • Vitalea
  • B Complex
  • Sustained Release Vitamin C 500mg
  • Omega Guard
  • Ostematrix

Kenapa Set Hamil Shaklee Premium ni antara vitamin tingkatkan Hb?

(1) Zat Besi

  • zat besi mudah larut ada di dalam multivitamin Vitalea ni. 2 tablet memberikan zat besi yang optimum sebanyak 18 mg

(2) Asid Folik

  • asid folik ada di dalam Vitalea (200mg/tablet) & si dalam B Complex (200mg/tablet)

(3) Vitamin B12

  • vitamin B12 ada di dalam B Complex (40.5 mcg/tablet)

(4) Vitamin C

  • vitamin C 500mg dilepaskan secara berperingkat sepanjang 5 jam di dalam Sustained Release Vitamin C Plus ini. Pengambilan SR Vita C ni bersama-sama dengan Vitalea membantu zat besi diserap dengan lebih baik.

(5) Protein

  • ESP membekalkan sekurang-kurangnya 14 gm protein lengkap per sajian. Protein sangat membantu penghasilan sel darah merah yang lebih sihat.

Penerangan lanjut untuk setiap set vitamin hamil Shaklee premium  ini ada saya terangkan di sini

Jom beriktiar dengan vitamin Shaklee ni. Ni adalah testimoni saya sendiri sepanjang hamilkan baby kami tahun lepas.

vitamin untuk ibu mengandung

Ni result timester pertama. Masa ni saya konsisten hanya 3 item set vitamin Shaklee.

Ada kawan saya konsisten ambil set premium seawal trimester pertama lagi, Hb beliau mencecah kepada 16 g/dL.

Jika ada pertanyaan lanjut, boleh terus berhubung dengan saya di 019-7646021 atau terus klik untuk whatsapp tanpa perlu menyimpan nombor saya terlebih dahulu.

Boleh juga dibeli menggunakan kad kredit/ kad debit tanpa caj tambahan di sini:



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

1 Response

  1. August 15, 2017

    […] untuk dicucuk zat besi, akhirnya Puan Aya mengalah dengan cadangan kakaknya untuk berikhtiar dengan Set Hamil Shaklee walaupun pada asalnya Puan Aya tak berminat nak […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.