vitamin untuk gout

Vitamin Untuk Gout Yang Membantu Tubuh Lebih Selesa Bergerak Tanpa Sakit

Pesakit gout memang banyak makanan yang perlu dikawal tak boleh makan. Saya faham sangat sebab ayah saya salah seorang pesakit gout sejak beberapa tahun yang lalu.

Alhamdulillah ayah ada masa menjaga makan, ada masa tak mampu nak pantang. Akhirnya saya decide bantu ayah dengan beberapa vitamin untuk gout sebagai ikhtiar

vitamin untuk gout

Vitamin Untuk Gout Yang Membantu Ayah Saya Selesa Buat Rutin Harian

Ayah saya ni dah pencen.

Sejak pencen balik kampung buat rumah, ayah memang berkebun dan sering travel berdua dengan mak. Alhamdulillah walau ada masa gout datang menyerang, kesakitan tu dapat diatasi dengan konsisten vitamin yang kami bekalkan.

Ubat gout ayah masih makan. Tak ada masalah pun jika nak ambil vitamin gout ni. Memang ada timing yang saya pantau untuk ayah punctual ambil ubat & suplemen juga.

Boleh baca balik kisah ayah saya yang ada gout dengan Omega Guard kat entri tu.

Vitamin Untuk Gout – Vivix

Basically Vivix ada quercetin & resveratrol yang terkandung dalam ramuan utamanya (Elderberry Eropah, Anggur Muscadine, Knotweed Jepun & lobak ungu).

Bahan-bahan aktif ni bertindak membantu mengurangkan kehadiran kristal asid urik & sebagai anti-keradangan ( anti-kesakitan)

vitamin untuk gout
Klik untuk beli terus dari HQ guna kad kredit/ kad debit

Vitamin Untuk Gout – Omega Guard

Omega Guard adalah minyak ikan tulen yang kaya dengan asid lemak Omega 3 (EPA & DHA).

EPA tu bertindak sebagai anti-radang & bantu kurangkan masalah bengkak-bengkak.

Bacaan Lanjut:

7 Suplemen Untuk Gout 

Makanan Baik Untuk Pesakit Gout

Makanan Tinggi Purin Yang Pesakit Gout Perlu Elak

vitamin untuk gout
Klik untuk beli terus dari HQ guna kad kredit/ kad debit
vitamin untuk gout
Dapatkan lebih penjimatan (free postage seluruh Malaysia)

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

3 comments

  1. Bahaya juga gout ini. Kepada pesakit gout bolehlah cuba vitamin di atas untuk kurangkan kesakitan dan menjadi pemangkin ke arah kesembuhan gout. InsyaAllah. Aamin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge