vitamin untuk isteri

Vitamin Untuk Isteri Yang Membantu Pasangan Peluang Cerah Mendapat Zuriat

Nora merenung jauh ke luar tingkap.

Perbualan ibu mertuanya dengan suami sangat terkesan di hati. Sedih dan renyuk rasanya apabila ibu mertuanya sangat mengharap mereka cepat mendapatkan anak.

“Abang kena usaha lagi dengan Nora. Usaha lagi. Mak dah teringin lama sangat nak ada cucu… Kalau dalam tahun depan Nora belum mengandung, Mak nak carikan isteri baru untuk abang.. Nanti bincanglah baik-baik dengan Nora, ya!” – perbualan yang terdengar diantara ibu mertuanya dan suami pagi tadi sangat menusuk ke jantung.

Nora cepat-cepat menyapu air mata yang mengalir. Tiba-tiba lintas di fikiran untuk berusaha cepat mencari vitamin kesuburan, vitamin untuk isteri cepat hamil

Vitamin Untuk Isteri Mudah Hamil

Dalam cariannya itu, Nora dapat tahu ada beberapa jenis vitamin yang membantu meningkatkan kesuburan isteri.

Mereka suami isteri sebenarnya telah berjumpa doktor. Memang tiada apa-apa masalah. Cuma mungkin rezeki mereka belum sampai.

Nora teruskan pembacaannya. Ini yang dijumpai Nora.

Vitamin Untuk Isteri – ” Vivix Membantu Kami Setelah 10 Tahun Penantian”

“Saya Daud Mohamad. Berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak kini berumur 10 tahun.
.
Setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara. Soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?
.
Fuh sabar je lah yang tanya tu tak fikir langsung perasaan orang. Kesian kat isteri saya jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri. Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak. Emm tak tau nak cakap apa kan.
.
Jawapan yang biasa saya berikan “belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang”. Saya dan isteri dah buat pemeriksaan doktor masing-masing tiada masalah.

Sebelum ni isteri makan produk Shaklee tak konsisten.

Alhamdulillah sejak saya suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan saya juga turut minum sekali. Akhirnya wife saya berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu.

Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh saya beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.
.

Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah kami bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Kini kandungan isteri saya dah 4 bulan lebih. Moga segalanya dipermudahkan.
.

Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar. Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat. InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.

Berminat nak dapatkan vivix? Boleh terus klik di sini beli guna kad debit/ kad kredit


vitamin untuk isteri

Vitamin Untuk Isteri – “GLA Complex Membantu Kami Hamil”

(1) GLA Membantu Masalah Kekeringan, Haid Tidak Teratur & Kecutkan Cyst – Puan Siti

Puan Siti mempunyai masalah haid yang teratur. Pada masa sama memang berusaha untuk dapatkan anak.

Alhamdulillah konsisten GLA baru separuh botol membantu atasi masalah kekeringan tiap kali bersama suami. Dah tak perlu guna gel lagi.

Haid juga semakin teratur & mudah untuk beliau tentukan tempoh subur untuk bersama suami. Alhamdulilah beliau berjaya hamil & cyst yang dikesan sebelum hamil juga telah disahkan doktor telah tiada ketika bayi dalam kandungan berusia 12 minggu.

vitamin untuk isteri

(2) 3 Customer Saya Mengambil GLA Secara Tetap & Alhamdulillah Berjaya Hamil Semuanya – Raihana

“Saya ada 3 customer yang memang ambil GLA secara tetap untuk hamil. Alhamdulillah ketiga-tiganya telah pun disahkan mengandung. Salah seorang darinya ada cyst, namun Alhamdulillah beliau dah selamat melahirkan bayinya… “- Raihana

vitamin untuk isteri

(3) Ambil GLA Untuk Betulkan Hormon, Haid Datang Sebulan Selepas Tu Dah Tak Datang, Rupa-rupanya Saya Hamil! – Puan Josephine

Puan Josephine pernah mengambil pil perancang selama 6 tahun. Beliau ambil keputusan untuk berhenti ambil pil pada Mac 2014. Namun, haid jadi tidak datang bermula April 2014.

Akhirnya beliau ikhtiar dengan GLA Complex dan Omega Guard. Syukur, haid datang balik pada Mei 2014. Bulan depannya haid kembali tak datang. Dengan rasa positif, beliau teruskan lagi dengan GLA dengan harapan untuk dapat cycle haid yang konsisten.

Namun setelah 2 bulan berturut-turut haid tak datang juga, beliau cepat-cepat check UPT. Rezeki rupanya. Ter hamil  🙂
vitamin untuk isteri

Baca lagi testimoni GLA untuk kesuburan & vitamin untuk kesuburan suami isteri

Berminat nak dapatkan GLA Complex? Boleh klik sini untuk beli guna kad debit/ kad kredit

vitamin untuk isteri

Jika ada sebarang pertanyaan langsung berkaitan pembelian & konsultasi vitamin untuk isteri yang boleh membantu memudahkan kehamilan ini, boleh juga berhubung dengan saya, Puan Zaleha di 019-7646021 atau klik untuk whatsapp saya 🙂



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge