Month: October 2019

review milk booster shaklee

Review Milk Booster Shaklee Untuk Kesihatan Tulang Ibu Menyusu

Ada banyak sangat jenis milk booster kat pasaran sekarang. Cuma saya suka nak buat review untuk milk booster yang dah lama juga ada kat pasaran sejak tahun 60-an lagi, iaitu milk booster Shaklee. Saya sendiri memang pengguna milk booster dari Shaklee ni. So far so good. Tapi apa kata & review pengguna yang lain, k. …

Review Milk Booster Shaklee Untuk Kesihatan Tulang Ibu MenyusuRead More »

cara merawat gout

Cara Merawat Gout Tanpa Ubat Painkiller | Suplemen Untuk Gout

Dulu, ayah beliau bergantung pada ubat painkiller semenjak diserang penyakit gout seawal usia 30-an lagi. Bayangkan dah berapa lama pakcik ini menderita terpaksa bergantung hampir separuh usianya menelan ubat tahan sakit tiap kali gout datang menyerang? Atas sebab kasihankan ayah, Puan Zarith nekad mencari cara merawat gout yang lebih semulajadi tanpa ubat painkiller ini. Cara …

Cara Merawat Gout Tanpa Ubat Painkiller | Suplemen Untuk GoutRead More »

tips berjaya buat bisnes shaklee untuk suri rumah

Tips Berjaya Buat Bisnes Shaklee Untuk Suri Rumah

Ramai juga suri rumah yang buat bisnes sekarang ni. Samada secara part time / full time, Alhamdulillah suri rumah yang berdikari, berusaha menambah wang poket dalam seisi rumah, semoga Allah saja yang yang Membalas setiap keringat. Saya pun suri rumah. Saya buat bisnes Shaklee. Saya faham bagaimana rasanya tiada duit sampingan melainkan belas ihsan suami …

Tips Berjaya Buat Bisnes Shaklee Untuk Suri RumahRead More »

selangor membaca

Resensi Buku Selangor Membaca | Buat Video Ulasan Buku & Menang Wang Tunai

Dup dap dup dap. Semakin menghampiri tarikh tutup semakin rasa gemuruh jantung ini berdegup kencang. Bukan apa, saya join juga pertandingan Resensi Buku #Selangormembaca ni. Korang tau tak kewujudan pertandingan ni? Jap saya share. Resensi Buku Selangor Membaca | Ulasan Buku Melalui Video Sempena sambutan 10 tahun membaca kebangsaan, atau dekad membaca kebangsaan & atas …

Resensi Buku Selangor Membaca | Buat Video Ulasan Buku & Menang Wang TunaiRead More »

kesan detox

Kesan Detox #PLS | Jangan Baca Jika Anda Tak Sukakan Perubahan

Tahniah, anda yang baca post ini adalah anda yang sukakan perubahan! Saya pun suka perubahan. Perubahan ke arah yang lebih baik. Siapa tak nak kan? Ok untuk anda yang mungkin baru nak tahu pasal PLS, boleh tonton semula live FB saya kat sini. Alhamdulillah saya sendiri dah buat detox Shaklee gaya #PLS nih. Nak tahu …

Kesan Detox #PLS | Jangan Baca Jika Anda Tak Sukakan PerubahanRead More »

hilangkan rabun mata

Rahsia Sembuhkan Rabun Mata | Tips Hilangkan Rabun Sejak Zaman Kanak-Kanak

Rabun seawal umur kanak-kanak memang sangat menyedihkan. Lebih sedih kalau masa itu, anak itu tak mampu nak pakai kaca mata atas sebab kos yang tinggi yang tidak mampu disediakan oleh ibu ayahnya. Saya faham perasaan ini. Saya juga rabun ketika umur sekolah rendah. Saya sedar saya mula rabun ketika saya berada dalam kelas, saya tidak …

Rahsia Sembuhkan Rabun Mata | Tips Hilangkan Rabun Sejak Zaman Kanak-KanakRead More »

seminar imej 360

Seminar Imej 360 Oleh Puan Mary Pakar Perunding Imej

Alhamdulillah berpeluang untuk hadir ke seminar Imej 360 yang dikelolakan sendiri oleh team Puan Mary, 5 Oktober 2019 baru-baru ini. Saya sebelum ni tak begitu mengenali siapa Puan Mary ni, tapi ada biasa dengar namanya di post FB. Saya join seminar ni bersama-sama team group wasap. Untuk harga early bird, kitorang kongsi berlima, dapatlah join …

Seminar Imej 360 Oleh Puan Mary Pakar Perunding ImejRead More »

kuatkan imun anak

Cuti Dah Tak Banyak Untuk MC | Tips Kuatkan Imun Anak Di Taska & Sekolah

Saya faham masalah kekangan cuti & kaitannya dengan kesihatan anak-anak ni. Saya pernah bekerja makan gaji di saat anak-anak masih kecil & sering pula tidak sihat di taska. Sebab itu, saya tulis entri ni. Saya share cara saya kuatkan imun anak-anak yang berada di taska & juga yang dah bersekolah, supaya kita tak selalu risau …

Cuti Dah Tak Banyak Untuk MC | Tips Kuatkan Imun Anak Di Taska & SekolahRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.