Month: November 2019

lucky draw Shaklee 2019

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 Ribu

Anda pengguna Shaklee? Pernah guna Shaklee tapi nak repeat order beli? Kalau ya, anda beruntung kerana anda berpeluang untuk menang hadiah lucky draw dari Shaklee yang bernilai sehingga RM90 ribu!!! Hadiah Lucky Draw Shaklee 2019 Setiap minggu, akan ada 38 hadiah untuk dimenangi. Antara hadiah-hadiah yang anda & saya berpeluang untuk menang: Vivix Youth Skincare …

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 RibuRead More »

sakit bersalin czer

Ngilu Sakit Bersalin Czer Semakin Berkurangan Selepas Buat Ini

Bersalin secara normal atau secara pembedahan, mana yang lebih sakit? Pendapat saya, dua-dua pun sakit. Berapa sakit tu depends pada rezeki masing-masing. Setakat anak 3 orang dari pengalaman saya, ketiga-tiga rezeki saya terima untuk bersalin secara normal. Alhamdulillah. Walaupun sepertinya bersalin secara normal kelihatan kurang sakit berbanding bersalin secara pembedahan, hakikatnya, ibu yang bersalin normal, …

Ngilu Sakit Bersalin Czer Semakin Berkurangan Selepas Buat IniRead More »

menara jambatan angkat kuala terengganu

Promosi & Harga Tiket Masuk Menara Jambatan Angkat Kuala Terengganu

Baru-baru ni kami sempat berkunjung ke Menara Jambatan Angkat Kuala Terengganu ni. Guess what, rezeki, time kami datang ni, harga tiket masuk masih lagi dalam harga promosi. Nak tahu lebih detail & apa yang menarik kat menara Drawbridge Kuala Terengganu ni? Jom baca sampai habis Harga Tiket Masuk Menara Jambatan Angkat Kuala Terengganu Kalau bukan …

Promosi & Harga Tiket Masuk Menara Jambatan Angkat Kuala TerengganuRead More »

tambah semangat

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At All

Every day is Monday Blues… huhu. Siapa pernah rasa macam ni? Atau at least tiap minggu, bila datang hari pertama bekerja selepas bercuti, mesti rasa camni? Dulu saya pernah rasa macam tu. Tapi, Alhamdulillah sejak mengenalpasti punca semangat boleh down, punca monday blues & cara untuk tambah semangat, syukur sekarang dah no more Monday blues.. …

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At AllRead More »

silat cekak pusaka hanafi

Silat Beladiri Bertaraf Dunia – Silat Cekak Pusaka Hanafi | Siapa Layak Belajar?

Saya jarang sangat cerita lanjut pasal hobi saya yang nih. Saya suka bersilat. Tapi, saya pilih untuk aktif dalam silat beladiri yang bertaraf dunia, tak lain & tak bukan, Silat Cekak Pusaka Hanafi. Ada yang bertanya, “boleh ke anak saya join belajar silat ni?” Soalan yang baik. Ramai orang dah mula berkesedaran untuk hantar anak-anak …

Silat Beladiri Bertaraf Dunia – Silat Cekak Pusaka Hanafi | Siapa Layak Belajar?Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.