Month: February 2020

Cara Daftar Ahli Shaklee 2020 | Yuran Ahli Shaklee Murah 50%

Dah lama consume Shaklee? Tapi belum daftar ahli? Rugi sangat tak grab peluang ni. Bermula 1 Mac 2020, yuran keahlian Shaklee dah reduce 50% tau! Ada yang tanya, Macam mana cara untuk daftar ahli Shaklee? Cara Daftar Ahli Shaklee 2020 Mudah saja nak jadi ahli Shaklee sebenarnya. Sebelum tu, nak refresh lagi sekali, keahlian Shaklee …

Cara Daftar Ahli Shaklee 2020 | Yuran Ahli Shaklee Murah 50%Read More »

blnc 2020

BLNC 2020 | Conference Untuk Mentor Bisnes Shaklee Yang Layak & Pelancaran ResV

Rasa macam tak boleh move on lagi dengan event bisnes yang kitorang attend sabtu lepas. Alhamdulillah kali ni Shaklee Business Leader National Conference (BLNC 2020) memang terbaik & sangat banyak yang happening. Alhamdulillah, tahun 2020 ni, adalah kali ke-4 saya & suami layak untuk datang ke event ni. BLNC 2020 | Conference Untuk Mentor Bisnes …

BLNC 2020 | Conference Untuk Mentor Bisnes Shaklee Yang Layak & Pelancaran ResVRead More »

makanan penyembuh penyakit

3 Jenis Makanan Penyembuh Penyakit Yang Membantu Meningkatkan Kesihatan

Terdapat kajian (New England Journal of Medicine) mendapati, mereka yang mengamalkan gaya pemakanan yang sihat seawal usianya, berpotensi untuk hidup lebih lama. Dengan menggantikan 1 sajian daging merah / makanan yang diproses kepada 1 sajian kekacang, dapat mengurangkan 17% risiko terhadap kematian pramatang. Ada beberapa jenis makanan penyembuh penyakit yang dikaji terbukti membantu meningkatkan tahap …

3 Jenis Makanan Penyembuh Penyakit Yang Membantu Meningkatkan KesihatanRead More »

sakit jantung

5 Asas Penting Kekal Sihat | Aktif Bersenam Bukan Tiket Tidak Sakit Jantung

Al Fatihah buat semua insan sekeliling kita yang telah pergi. Di kesempatan ini, saya nak ucapkan takziah buat semua yang telah kehilangan insan-insan tersayang, samada ahli keluarga, sahabat mahupun kenalan. Post ini tidak bertujuan untuk menuding kepada sesiapa yang telah pergi. Ia adalah nota untuk diri saya, untuk ahli keluarga saya, sahabat saya & juga …

5 Asas Penting Kekal Sihat | Aktif Bersenam Bukan Tiket Tidak Sakit JantungRead More »

umrah & haji

Tambah Tenaga & Kuatkan Kaki Untuk Menunaikan Umrah

Saya masih teringat kelas haji & umrah yang kami hadiri pada tahun lepas, ustaz ada berpesan, untuk jaga kesihatan diri & cuba perbaiki stamina, antara persediaan kita beribadat di tanah suci. Sebagai ikhtiar, bagus untuk kita mula aktif bersenam, jogging seperti contoh, buat konsisten setiap minggu. Paling kurang, dapat buat larian 3km, 2 atau 3 …

Tambah Tenaga & Kuatkan Kaki Untuk Menunaikan UmrahRead More »

tingkatkan fungsi jantung

Tingkatkan Fungsi Jantung | Kisah Jantung Yang Mengepam Setiap Hari

Pernah dengar pasal makan ubat kolesterol, boleh buat jantung kita kurang cekap? Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh bertanya dengan doktor-doktor yang merawat anda sendiri. Cuma nak kongsi, memang ada certain ubat yang jika kita ambil berterusan, boleh mengganggu fungsi jantung kita. Tingkatkan Fungsi Jantung | Kisah Jantung Yang Mengepam Setiap Hari Jantung kita kerjanya …

Tingkatkan Fungsi Jantung | Kisah Jantung Yang Mengepam Setiap HariRead More »

promosi shaklee februari 2020

Promosi Shaklee Februari 2020 | Kecergasan & Tingkatkan Imun Ketika Wabak

Dah lama saya tak menulis tentang promosi Shaklee. Selalunya saya update je kat instagram/ kat depan blog & vlog kami. Anyway, untuk anda yang nak tau tentang promosi Shaklee Februari 2020, boleh juga tonton full video kat channel Youtube kami ni Promosi Shaklee Februari 2020 | Untuk Tingkatkan Kecergasan & Tingkatkan Imun Ketika Wabak Shaklee …

Promosi Shaklee Februari 2020 | Kecergasan & Tingkatkan Imun Ketika WabakRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.