Month: July 2021

Solusi untuk masalah kulit berjerawat, berat badan & sembelit yang kronik

Pernah tak awak tahu, usus kita ni boleh jadi punca kepada banyak masalah kesihatan yang lain termasuklah masalah kulit berjerawat, masalah berat badan yang berlebihan dan juga pada sama sembelit kronik? Sepanjang PKP ni mungkin ramai yang banyak makan je kurang bersenam. Kita pun tak boleh nak aktif di luar sangat. Risau dengan isu airborne. …

Solusi untuk masalah kulit berjerawat, berat badan & sembelit yang kronikRead More »

Pencuci muka organik untuk semua jenis masalah kulit pada harga berpatutan

Walaupun banyak duduk dalam rumah sejak PKP ni, kesihatan kulit wajah jangan sampai kita lupakan. Bersyukur juga kita kena pakai pelitup muka. Maka yang ada masalah kulit berjerawat teruk mostly tak lah segan nak berdepan dengan orang ramai. Namun begitu, takkan selama-lamanya kita nak biarkan masalah itu berlarutan kan? Awak mungkin kena tukar pencuci muka …

Pencuci muka organik untuk semua jenis masalah kulit pada harga berpatutanRead More »

Cara Buat Duit Dari Rumah Sepanjang Musim Pandemik

Alhamdulillah selesai bisnes presentation selama 30 minit bersama 2 ahli panel lain. Kali ni saya berkolaborasi bersama 2 lagi sahabat saya yang juga sama-sama buat bisnes yang sama. Mereka masing-masing sudah ada kerjaya masing-masing. Seorang bertugas sebagai pegawai perubatan, manakala lagi seorang pula adalah seorang jurutera. Saya sendiri adalah suri rumah yang menjalankan bisnes sepenuh …

Cara Buat Duit Dari Rumah Sepanjang Musim PandemikRead More »

Pengalaman Mengambil Vaksin Astrazeneca Di Persada Johor

Ingat lagi tak battle merebut vaksin  astrazeneca (AZ) beberapa bulan yang lalu? Alhamdulillah kami suami isteri dapat menempah slot untuk vaksin AZ ni pada tarikh yang berlainan. Suami dapat 2 minggu lebih awal dari saya. Ada hikmah juga tu katanya. Kebanyakan pengalaman mereka yang terdahulu, kesan sampingan suntikan vaksin AZ ni agak teruk berbanding vaksin Pfizer …

Pengalaman Mengambil Vaksin Astrazeneca Di Persada JohorRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.