3C Dalam Bisnes Shaklee | Bisnes Modal Rendah Untuk Pulangan Yang Lumayan

Hai semua! Sekejap je dah nak hujung tahun 2020. Beberapa hari saja lagi kita dah pun nak masuk tahun 2021. Sepanjang 2020 ni ramai antara kita diuji kewangan & tahap kesihatan.

Ada yang diberhentikan kerja.

Ada juga yang langsung tak sempat nak merasa bekerja di mana-mana sektor atas faktor ekonomi yang tidak menentu di musim COVID ini. Saya doakan semuanya diPermudahkan setiap kesulitan & beroleh rezeki yang Allah Ganti. Ada yang masih mencari peluang untuk buat bisnes? Jom saya kongsikan peluang bisnes yang ada dalam bisnes Shaklee.

Bisnes Shaklee – Bisnes Modal Rendah | Bisnes Simple Yang Boleh Dibuat Oleh Student & Semua Golongan Dewasa

Mungkin ada yang baru pertama kali dengar tentang bisnes Shaklee?

Shaklee adalah bisnes network marketting yang mana, produk utama dalam jualan dalam  bisnes ini adalah produk kesihatan dari jenama Shaklee. Shaklee ni telah pun berada di Malaysia 25 tahun, manakala di dunia telah lebih 50 tahun.

Produk Shaklee yang tertua adalah multivitamin Vitalea yang merupakan ciptaan pertama oleh founder Shaklee – Dr Forest C Shaklee sejak tahun 1915 yang dulu. So dari segi produk, Shaklee memang dah tip top. Customer pun selalu repeat order dan bisnes juga mudah untuk dikembangkan secara lebih meluas.

3C Yang Ditawarkan Dalam Bisnes Shaklee

Dalam bisnes Shaklee ada 3C yang menjadi pulangan lumayan.

(1) Cash

  • Bisnes Shaklee memberi peluang keuntungan runcit dari 15% sehingga 25% ke atas setiap produk.
  • Selain untung runcit, setiap pengedar & ahli  Shaklee sah berdaftar, layak untuk menikmati cashback bonus dari serendah 5% sehingga 21%.
  • Untuk pengedar yang layak rank up menjadi pemimpin bisnes pula, terdapat leadership bonus yang lebih besar wang ganjaran yang akan diterima.

(2) Car Bonus

  • Shaklee membayar pemimpin bisnes yang layak extra wang tunai setiap bulan; yang boleh digunakan untuk membayar kereta/ rumah / apa-apa saja keperluan seumur hidup (selagi mana pemimpin bisnes itu masih aktif buat bisnes)

(3) Convention

  • Convention ni adalah trip mewah percutian yang ditaja pihak Shaklee sepenuhnya dari tiket penerbangan pergi balik, makan minum, penginapan bertaraf 5 bintang, aktiviti team building & juga wang saku untuk berbelanja (dalam bentuk matawang asing negara tersebut)
  • Ada 2 trip: regional & international
  • International boleh pilih samada nak ke persidangan / pergi umrah ziarah
  • Selain layak untuk suami isteri, pihak Shaklee juga membenarkan tiket trip ini diberi kepada anak-anak & juga parents.

Shaklee Adalah Bisnes Modal Rendah – Serendah RM35

Berapa modal untuk memulakan bisnes Shaklee?

Ya, hanya serendah RM35 saja, anda dah pun boleh bermula untuk menjalankan bisnes Shaklee ini.

Kami juga ada beberapa jenis pakej bisnes FREE MEMBERSHIP yang merupakan pakej starter pack yang anda boleh terus nikmati pelbagai kelebihan  untuk memulakan bisnes anda.

Klik sini untuk terus mendaftar keahlian secara terus melalui website rasmi Shaklee Malaysia

Ada pertanyaan?

Perlukan bantuan saya untuk anda mendaftar keahlian? Klik di bawah untuk wasap saya sekarang

 

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge