5 Sebab Bisnes Shaklee Sangat Sesuai Untuk Jana Income Musim Pandemik

Ada yang mencari side income di musim pandemik ni? Jom sertai kami buat bisnes Shaklee! Nak tahu kenapa awak semua patut buat bisnes Shaklee? Jom baca sampai habis kerana sebab yang ke 5 tu adalah yang paling kukuh & paling penting!

5 Sebab Bisnes Shaklee Adalah Antara Bisnes Terbaik Untuk Survive Di Musim Pandemik

(1) Modal Rendah

Sejak Mac 2020 lagi, nak buat bisnes Shaklee dah boleh bermula dengan yuran serendah RM35 saja.

(2) Permintaan Tinggi

Disebabkan Shaklee adalah bisnes kesihatan, sudah tentu ramai orang & semua orang pun memilih untuk cuba kekal sihat sepanjang masa. Dengan nutrisi yang cukup, badan kita kuat imuniti dan risiko untuk dijangkiti adalah lebih rendah.

(3) High Repeat Order

Bisnes Shaklee adalah tentang nutrisi.

Semua orang mesti nak ulang makan vitamin demi memastikan kesihatan yang baik setiap hari. Dengan produk Shaklee yang terkenal bermutu tinggi sejak 100 tahun yang lalu, permintaan akan selalu berulang dan ada untuk mereka yang dah cuba mengamalkannya.

Sebagai contoh, set ibu hamil, apabila dah biasa ambil untuk anak yang kali ini, next time ada anak yang seterusnya pasti akan kembali mengamakkannya.

(4) Bukan Bermusim

Ya. Bisnes Shaklee bukan bisnes bermusim. Tidak seperti bisnes pakaian/ fesyen yang sering bertukar-tukar. Semua orang nak sihat tidak kira masa. Maka, setiap tahun, setiap bulan malah setiap hari pun ada yang pasti cari.

(5) Sistem Yang Mudah

Sistem dalam bisnes Shaklee sangat simple dan mudah. Semua yang baru (newbie) boleh terus buka web masing-masing dan klik saja unuk order secara atas talian.

Jom yang berminat, boleh klik untuk wasap saya! Kita jumpa di virtual meet up. Selamat beramal!Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published.