kaplet pain relief

Akan Datang Jun 2020! Legakan Masalah Sakit Sendi Dengan Kaplet Pain Relief

Jeng jeng jeng..

Surprise! Akan datang nak masuk suplemen baru. Rasanya dia macam re-branding & diperbaharui ke gitulah. Tunggu masuk officially kami announce balik tau!

Siapa pernah guna AJHT?

Advanced Joint Health Tablet sekitar tahun 2014 seingatnya. Lepas tu dah discontinue atas beberapa isu yang tak ngam dengan pendaftaran herba tertentu di KKM. Dan proses untuk bawak masuk yang after approval pun makan masa sekitar bertahun lamanya untuk dapat kelulusan.

So, untuk kaplet Pain Relief dijamin lulus KKM & patuh semua piawaian yang pihak Shaklee sendiri tetapkan.

kaplet pain relief

Atasi Sakit Sendi & Sakit Otot Dengan Kaplet Pain Relief

Apa yang best tentang Pain Relief ni?

1st, Pain Relief ni sesuai digunakan oleh hampir kebanyakan orang. Bukan sekadar untuk orang tua yang ada sakit sendi saja, malah sangat sesuai untuk sesiapa saja yang ada gaya hidup aktif, bergerak ke sana sini, sibuk bekerja yang mana kita semua sangat terdedah pada masalah sakit sendi.

Tersalah tidur pun sendi boleh sakit.

Tersalah angkat barang/ beban hata hanya mendukung anak pun boleh buat sendi kita jadi sakit.

Saya sendiri tak sabar tau nak beli & guna.

Awak ada apa-apa nak tanya?

 

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

2 thoughts on “Akan Datang Jun 2020! Legakan Masalah Sakit Sendi Dengan Kaplet Pain Relief”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge