Awesome Giveaway part 3 by FatinDiana

Eh benda ni patut settle semalam lagi. Tapi memandangkan dok berebut laptop ngan hubby, terpaksa redha post lambat sket.

Ni ada satu lagi awesome giveaway yang best jugak.

Tadaaa.. (drumroll) 😆

awesome giveaway
[Sila klik banner untuk sertai]

Antara hadiah-hadiahnya:

Hadiah:
Custom made tshirt x 1
2 jar crunchy bubble x 1
Eyemask 3 pcs x 2
Magnet bookmark x 4
Purse Anna Sui x 2
Tasbih x 9
Topup/Cash RM10 x 1
Topup RM5 x 3
Charcoal mask & tudung x 1
English cotton x 1
Blouse and wideshawl x 1
Handsock x 2
Shiseido mask & Pixy cleansing lotion x 1
Egg white misline x 2
Kartun potrait x 3

Selain berimpian kot-kot ada rezeki untuk dapat hadiah di atas neh, macam biasala, matlamat utama join awesome giveaway ni adalah untuk mengembangkan lagi jalinan ukhuwah di kalangan rakan-rakan blogger.

Banyak kelebihan sebenarnya bila join giveaway ni. Semua kelebihan tak kira sebagai peserta atau pun sponsor, ada saya kongsikan kat entri ini.

Okla, kalau korang nak join sebab masih sempat neh, due date nya adalah

20th September 2014, 10pm

Boleh klik banner tadi.

Atau kalau tak rajin nak skroll,

KLIK SINI

Kat situ ada semua syarat-syarat untuk menyertainya. Jangan risau tak susah punyer. Paling tidak dah update blog korang untuk entri hari ini.

Ok, good luck, selamat berblogwalking & salam perkenalan dari saya, Zaleha

3 thoughts on “Awesome Giveaway part 3 by FatinDiana”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge