bisnes paling untung

Cara Daftar Ahli Shaklee 2021 | Cara Jadi Ejen Shaklee Secara Sah

Mungkin ada antara kalian dah lama tercari-cari peluang bisnes yang boleh sustain sepanjang musim pandemik ni.

So kat sini, saya buka peluang kepada 10 rakan bisnes yang memang perlukan side income atau extra income untuk buat tampung perbelanjaan harian. Terbuka untuk semua dewasa bermula dari umur 18 tahun ke atas.

Boleh tonton dulu video yang saya sertakan nanti untuk melihat serba sedikit tentang bisnes yang saya maksudkan ini

Cara Daftar Ahli Shaklee 2021 | Cara Jadi Ejen Shaklee Secara Sah

Senang cerita, bisnes yang saya maksudkan ini adalah bisnes Shaklee.

Shaklee adalah produk makanan kesihatan dari sumber semulajadi, wujud sejak 100 tahun yang dulu lagi. Kat Malaysia ni dah 25 tahun. Worldwide bisnes di US dah lebih 50 tahun.

Setakat hari ini, belum lagilah pihak Shaklee terlambat bayar bonus atau cashback semua ahli yang layak. Syarikat pun kukuh, tersenarai dalam bursa saham antarabangsa.

So, macam mana nak daftar ahli Shaklee?

  1. Bayar RM35 atau
  2. Beli sebarang produk Shaklee nilai 100 uv point – keahlian adalah percuma (contoh: 1 botol vivix/ 3 balang ESP/ 5 botol vitamin C)
  3. Isi detail yang diperlukan seperti dalam link berikut:

Daftar Ahli Shaklee

Kalau ada apa-apa nak tanya, jemput klik link wasap kat bawah ni tau.

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge