Musim COVID

PdPR 2021

PdPR 2021 – Pengalaman Anak Ibu Dan Guru Belajar Atas Talian Musim PKP

Tahun 2021 adalah tahun kita semua masih berdepan dengan wabak COVID 19 yang belum berkesudahan. Kes yang makin meningkat mengheret kita semua terpaksa akur dengan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) siri kedua. Berbanding PKP tahun lalu, tahun ini pergerakan dilonggarkan untuk aktiviti ekonomi dalam kawalan. Persekolahan juga dibuka sesi bersemuka hanya untuk pelajar tingkatan 5. Anak-anak …

PdPR 2021 – Pengalaman Anak Ibu Dan Guru Belajar Atas Talian Musim PKPRead More »

3 Aktiviti Yang Boleh Dibuat Di Musim PKP 2.0 Selain Mencuba Resepi Baru

Ketika musim PKP 1.0 yang lalu, banyak juga pengajaran yang saya sendiri kena ambil supaya tak ulang kesilapan yang sama. Antaranya adalah aktiviti mencuba resepi baru  đŸ˜† Bukan tak boleh, malah jika itu yang buatkan u olls happy, tak murung sepanjang musim pandemik ni, silakan. Jangan menyesal terlebih makan jer macam saya last year tu. …

3 Aktiviti Yang Boleh Dibuat Di Musim PKP 2.0 Selain Mencuba Resepi BaruRead More »

musim COVID

Surau Bukan Tempat Lepak Terutama Di Musim COVID | Jom Kita Jaga Kita

Berapa ramai yang selalu guna surau kat tempat awam? Angkat tangan! Saya pun! Saya tak selalu sangat. Tapi adalah beberapa ketika merasa pengalaman yang tak berapa best ketika nak menggunakan surau di tempat awam seperti di stesen minyak & juga di shopping mall. Surau Bukan Tempat Lepak / Duduk-duduk/ Baring Di Musim COVID – Jom …

Surau Bukan Tempat Lepak Terutama Di Musim COVID | Jom Kita Jaga KitaRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.