Testimoni Shaklee

rambut gugur bertompok

Cara Atasi Masalah Rambut Gugur Bertompok Yang Berkesan Elak Botak Kekal

Apa perasaan korang, kalau tiba-tiba korang accident, lepas tu, sampai effect pada permukaan kulit kepala korang. Rambut kat sekitar kulit kepala tu, langsung tak mahu tumbuh dah. Ibarat mati terus zat kat situ untuk rambut. Hampir botak kekal. Malu la kan? Terpaksa pakai topi setiap kali nak ke mana-mana. Kes ni khusus untuk orang lelaki …

Cara Atasi Masalah Rambut Gugur Bertompok Yang Berkesan Elak Botak KekalRead More »

tambah berat badan

Nak Tambah Berat Badan Namun Akhirnya Rezeki Hamil Anak Pertama

Nak kongsi cerita gembira ni. Alhamdulillah, actually dah lama juga tak dengar feedback dari sorang customer saya ni. Beberapa hari lepas, ada mengunjungi status wasap beliau, seronok sangat, bila beliau update, beliau dah bersalin rupanya. Customer ni saya kenal sekitar Jun 2018 yang lepas. Beliau wasap tanya nak tambah berat badan, masa tu memang belum …

Nak Tambah Berat Badan Namun Akhirnya Rezeki Hamil Anak PertamaRead More »

testimoni cyst kecut

Testimoni Cyst Kecut Dengan Shaklee Dalam Masa 2 Minggu

Alhamdulillah, tiadalah yang lebih gembira melainkan apabila customer kita update, mereka dapat kesan yang positif asbab dari mengambil Shaklee. Baru-baru ni, sekitar awal bulan Julai, ada seorang wanita, wasap saya, bertanyakan Vivix & GLA untuk masalah cyst beliau. Saya yakin beliau dah study terlebih dahulu apa vitamin yang membantu cyst beliau untuk jadi mudah kecut. …

Testimoni Cyst Kecut Dengan Shaklee Dalam Masa 2 MingguRead More »

testimoni set rambut gugur shaklee

Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee | Fresh From Oven

Baru-baru ni, saya happy sangat sebab, ramai customer pm, bagitau kegembiraan mereka, guna produk Shaklee & amat berpuas hati dengan result yang diorang dapat. Salah satunya feedback puas hati guna set rambut gugur Shaklee. Syukur, Alhamdulillah. Kepuasan pelanggan memang keutamaan saya. Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee Customer saya ni beli set rambut gugur dari Shaklee …

Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee | Fresh From OvenRead More »

kulit muka breakout

Kulit Muka Breakout Jerawat Bernanah Semakin Pulih Selepas Ikhtiar Cara Ini

Wanita dan kecantikan kulit wajah ibarat isi dengan kuku. Percaya atau tak, tak ada wanita yang tidak suka cantik. Hinggakan kalau tersembul seketul jerawat, risaunya di depan cermin boleh makan masa separuh hari jugak membeleknya. Lagi kan kalau ada masalah kulit muka breakout, masalah jerawat bernanah. Mesti sedih sangat-sangat kan? Bayangkan kalau kita yang ada …

Kulit Muka Breakout Jerawat Bernanah Semakin Pulih Selepas Ikhtiar Cara IniRead More »

testimoni ESP untuk masalah kulit wajah

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan Suami

“Ina, abang, dah lama nak tegur, rasanya hari ni abang kena bagitau jugak..” – Tuan Azman “Ya, kenapa bang?” – Puan Ina “Kenapa dah lama abang tengok Ina macam dah tak berseri-seri macam dulu? Nampak kulit wajah macam dah kusam sangat…”- ujar Tuan Azman lagi “Ye ke bang?…” – berubah terus muka Puan Ina. Terasa …

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan SuamiRead More »

review pencuci muka youth

Review Pencuci Muka Youth Untuk Masalah Kulit Sensitif

Ada tak anda kat sini yang ada masalah kulit sensitif? Pastinya anda nak sangat tahu, bolehkah pencuci muka Youth membantu? Atau anda tercari-cari review pencuci muka Youth yang tengah glamor ni? Betul ke bagus untuk masalah kulit sensitif? 🙂 Review Pencuci Muka Youth Khusus Untuk Masalah Kulit Sensitif Memandangkan start Mei 2018 aritu lagi, skincare …

Review Pencuci Muka Youth Untuk Masalah Kulit SensitifRead More »

testimoni gout Shaklee

Testimoni Gout Shaklee – Review Kesihatan Ayah Ambil Shaklee Sejak 2015

Alhamdulillah dah masuk Januari 2018 kan. Bermakna sehingga hari ini, ayah dah mengamalkan suplemen Shaklee hampir 3 tahun. Dah lama saya nak review balik testimoni gout Shaklee dari ayah saya sendiri. Ayah dah lama pencen polis. Tahun ni ayah bakal berumur 71 tahun. Mohon doakan kesihatan ayah saya ya dan juga keberkatan umurnya. Terima kasih  …

Testimoni Gout Shaklee – Review Kesihatan Ayah Ambil Shaklee Sejak 2015Read More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.