coureur team challenge

Coureur Team Challenge 3000km Mac 2021

Wow… Nampak tak saya tengah bersemangat nih? Alhamdulillah untuk Januari & Februari yang berlalu. Total 21 km setiap minggu masih ON track. So total larian untuk 2 bulan berturut ni dah 200 km!!!

Coureur Team Challenge 3000km Mac 2021

coureur team challenge

Welcome to the challenge!

Kali ni saya join team Marathonbakers bersama 70 + peserta yang lain. Kami kena berlari minimum 20km seorang dalam sebulan & wajib melengkapkan total 3000km secara berpasukan secara virtual.

Alhamdulillah sangat bersemangat nak berlari bersama-sama MB All Star ni.

Diorang nih saya kenal masa saya join RMC Challenge sekitar tahun 2020 lagi. Seronok jugak dapat tahu yang diorang sangat ada semangat teamwork. Best jugak tengok diorang berlari LSD bersama-sama (sebelum PKP) No one left behind. Prinsip nya, LAMBAT takpe, janji HABIS.

Ok gaisss.

coureur team challenge

Stay tuned.

Nanti saya keep on update the progress!



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge