Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera.

Alhamdulillah sempat untuk join Giveaway ni pagi-pagi sebelum keluar rumah. Kami ada ujian Sijil Rendah Persilatan di UTM Skudai. Kali ini saya & suami  tak ambik ujian tapi sekadar membantu untuk jadi sebahagian dari para penguji calon yang mengambil peperiksaan praktikal.

Ok bagi korang yang nak turut serta join Giveaway 2014 dari Mialiana.com ni, jomlah pakat-pakat klik banner kat bawah ni. Syarat-syarat pun sangat mudah. Paling kurang, hari ni blog dah diupdate dengan 1 entri & best jugak dapat sambil-sambil berblogwalking kan…

 [Sila klik banner di bawah ni untuk sertai]

Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.
Syarat-syaratnya :
 
1. Wajib Follow Blog Sponsor

MiaLiana
Aynora
SewaKeretaSabah
ProvideNetwork
TengkuButang
IeyzartdSyahieyr
FuzaMusa
YatiAdam
ZafirahZarrae
Cekelatmanih
DayangDeno
EngkuMuzahadin
PetakBunga
AinimRashihah
KaryaMahirah
Azhafizah
Zaidalifah
FatihahFazlin
FatinFarhanah
NiaEmkay
SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor





















3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join….

Semoga kita mendapat manfaat dari penyertaan ini.

Selamat berkenalan & happy berblogwalking semua 🙂

54 thoughts on “Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014”

  1. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemasikini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

Leave a Comment

Your email address will not be published.