Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

giveaway blogwalking

Hehehe.. Giveaway? Ini adalah penyertaan pertama saya tau.

Sebelum ni banyak je dengar istilah GA/ Giveaway especially masa Ramadhan lalu. Teringin sangat nak join, tapi sebab kurang faham lagi & tidak berkesempatan nak explore cane cara nak join giveaway ni, makanya saya just jadi silent reader dan melepaskan peluang begitu jer.

Tapi pagi ni rasa macam nak join jer. Untuk pengalaman pun ye jugak.

Memandangkan memang nak menambah lagi entri untuk hari ni, saya pun menyahut cabaran untuk merebut hadiah-hadiah dari penyertaan Giveaway Blogwalkingย  ni..

Senarai Hadiah :
Goodie Beg – 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 – 9 pememang
Top up RM 5 – 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 – 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee – 1 pemenang
Potrait – 2 pemenang
Novel – 1 pemenang
Shawl – 5 pemenang
Fridge Magnetย + Bookmark LE – 3 pemenang
Button Bagdeย + Bookmark LE – 2 pemenang
Agent Dorship Sophie – 20 pemenang
Brooch – 2 pemenang
Header Blog – 1 pemenang
Keychain – 1 pemenang
Buku Motivasi – 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark – 5 pemenang

Giveaway blogwalking
Ni goody beg yang ditaja oleh mamaniza.com sendiri

Dulu masa saya fulltime house wife menjaga Rafiuddin Afiq (dia dah 5 tahun sekarang ni), rumah kami memang blom ada internet. Jadinya, memang majalah PA&MA je la medium yang ada untuk saya lepaskan geram kegatalan tangan join penyertaan kuiz dan peraduan. Al maklumlah, duk umah je kan. Alhamdulillah berkat rezeki anak juga, dapatla kami sekeluarga bercuti di hotel Naza Talya JB 2 hari 1 malam.. ok la tu.. bersyukur sangat-sangat. ๐Ÿ™‚

Ni sekarang dah canggih. Internet pun dah ada. Blog pun dah ada. Lagi mahsyuk la saya mencurahkan ilham di alam maya ni. ๐Ÿ˜Ž

Oh saya berharap sangat, dengan penyertaan Giveaway Blogwalking ni, saya dapat melalui suatu pengalaman yang baru, tambah rakan-rakan blogger, enjoy blogwalking & jika memang rezeki hadiah-hadiah Giveaway tu milik saya, Alhamdulillah sangatlah bersyukur rasanya. Mungkin di lain kali saya berpeluang join as Giveaway sponsor pulak kan?

Jadi, mamaniza jika lepas ni ada nak buat lagi Giveaway Blogwalking camni, ingat untuk pelawa saya join as sponsor jugak ya. Inshaa Allah jika ada rezeki yang lebih, memang saya nak sangat join ๐Ÿ™‚

 

Hubungi saya ya ๐Ÿ™‚

iR Zaleha (019-7646021)

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

 

 

Assalamualaikum
Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com.
Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014
Tujuan giveaway ini : Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda.
Sila FOLLOW BLOG mereka :
Sila LIKE PAGE mereka :









 

 

Sila FOLLOW IG mereka :

 

 

 

 

 

 

 

 


[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]
 

 

 

 

 

 

 










Senarai Hadiah :




Goodie Beg – 40 pemenang (Mama)


Top up RM 10 – 9 pememang


Top up RM 5 – 5 pemenang


Wang Tunai RM 30 – 2 pemenang


Dish Wash Concentrate Shaklee – 1 pemenang


Potrait – 2 pemenang


Novel – 1 pemenang


Shawl – 5 pemenang


Fridge Magnet + Bookmark LE – 3 pemenang


Button Bagde + Bookmark LE – 2 pemenang


Agent Dorship Sophie – 20 pemenang


Brooch – 2 pemenang


Header Blog – 1 pemenang


Keychain – 1 pemenang


Buku Motivasi – 1 pemenang


Coin Purse dan Bookmark – 5 pemenang









Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!


15 thoughts on “Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com”

Leave a Comment

Your email address will not be published.