Giveaway Saya Nak!

Dalam duk berblogwalking jumpa satu lagi giveaway… Alahai cute mutenyer la banner dia. Blog dia pun chumel jer.. Jom join sambil blogwalking ramai-ramai.

[sila klik banner di atas untuk sertai]
Ape yang korang boleh dapat dari giveaway ni?
Hadiah:
RM25 untuk shopping online!
(tak kisah la kedai mane (fb ke, instagram ke, blog ke), asalkan korang konfiden dengan kedai tu.
RM25 tu termasuk kos penghantaran okey..
Korang pilih barang (baju ke, tudung ke, novel ke), nanti Fifi tolong bayar since ade rezeki lebih.
Ada beberapa syarat untuk melayakkan penyertaan, tapi yang pasti syarat-syaratnya taklah sesusah mana. Sangat mudah & simple.
Macam mana? Nak join?
Kalau tak rajin nak skrol ke atas klik je DI SINI untuk join giveaway ni
Ok, sampai sini saja. Saya tak sabar nak join juga Giveaway Mialiana.com 20 September ni.

 

4 thoughts on “Giveaway Saya Nak!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge