Giveaway September by Karya Mahirah

Oh tidak.. another Giveaway rupanya.. hehehe..

Macam biasa, laju jer jari jemari ni menari-nari atas papan kekunci bila blogwalking jumpa teman baru menganjurkan Giveaway..ย  Korang kalau nak tahu kenapa saya suka sangat join Giveaway, antara sebabnya adalah jaringan silaturrahim la.. Yang lain-lain lagi ada saya cerita kat sini

Tapi kali ni rasa macam ada xtra best sket sebab ramai jugak yang berpeluang untuk menang.

Nak tau hadiah-hadiahnya?

Jeng jeng jeng (sila skroll slow-slow, supaya boleh baca satu persatu dengan mendalam… ๐Ÿ˜† )

Hadiah:
Monopod + Powerbank : Top Referral

Wang Tunai RM15 x 3 Pemenang
Minibook Paris x 1 Pemenang
Minibook England x 1 Pemenang
Wang Tunai RM10 x 5 Pemenang
Wang Tunai RM10 x 3 Pemenang
Wang Tunai RM10 x 2 Pemenang
MakeUp Pouch x 2 Pemenang

Top Up RM10 x 2 Pemenang

Blouse Navy Color x 1 Pemenang

Tribal Peplum x 1 Pemenang
Shawl x 1 Pemenang
Shawl x 1 Pemenang
Handmade keychainย x 2 Pemenang

Keychain x 2 Pemenang

Kerongsang + Keychain x 1 Pemenang

Chewable Vita c 100mg x 2 Pemenang

Bookmark Kait & Beg Kait Mini x 5 Pemenang

Car Perfume x 1 Pemenang
Tudung Bawal Ruffle x 1 Pemenang

Dish Wash Concentrate Shaklee x 1 Pemenang

Top Up RM5 x 4 Pemenang

Free membership Shaklee x 2 Pemenang
To Up RM5 x 2 Pemenang

Seramai 47 pemenang yang dicari untuk GA kali ni.

๐Ÿ˜Ž

Oh apa tunggu lagi, jom lah sama-sama menyertakan diri masing-masing untuk Giveaway September by Karya Mahirah ni.

Good luck semua, salam perkenalan dari saya & selamat berblogwalking!!! ๐Ÿ™‚

 

Assalamualaikum
[Sila Tekan Banner Diatas Untuk Join]
ย 


GA September by Karya Mahirah dianjurkan oleh Karya Mahirah dan di sponsor oleh:


*Pesanan untuk KM/teman-teman blogger yang menyinggah, let say ada nak anjurkan any Giveaway September atau any next month punya Giveaway, sila-sila jugak hubungi saya, Zalehaย  untuk sponsorship
ย 019-7646021 (sms/whatsapp/telegram)
produkvitaminsemulajadi@gmail.com

8 thoughts on “Giveaway September by Karya Mahirah”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge