Join Affiliate FWD Takaful Tanpa Modal Tanpa Perlu Exam Tanpa Jumpa Client Di Sini

Musim PKP ni ramai orang cari peluang untuk tambah income. Nak tak hanya sertai kami sebagai ejen affiliate, anda akan dibayar komisen sebanyak 50% tanpa sebarang modal, tanpa perlu jumpa client & tak perlu pun ambik exam.

Cara Join Affiliate FWD Takaful

FWD Takaful

JOM SERTAI SAYA SEBAGAI RAKAN AFFILIATE FWD TAKAFUL BERHAD!!!

Anda berminat sertai saya 🧕 sebagai Rakan Affiliate FWD Takaful Berhad🧡

👉FREE sahaja (Tiada Yuran, Tiada Modal & Tak Perlu ambil EXAM)

👉Unlimited Passive Income (Komisyen yang tinggi)

👉Waktu yang teramat Fleksible

MUDAH ! PANTAS ! INCOME LUMAYAN !

Hanya TEKAN LINK di bawah sahaja👇

https://tinyurl.com/yxm85xve

https://tinyurl.com/yxm85xve

https://tinyurl.com/yxm85xve

Tentang FWD Takaful

FWD Group merupakan salah satu syarikat insurans yang paling besar di rantau Asia.

FWD Takaful

Bermula pada tahun 2013 hingga kini, FWD Group sudah bertapak di 9 buah negara seperti Hong Kong, Macau, Thailand, Indonesia, Filipina, Singapura, Vietnam, Jepun dan yang terbaru di Malaysia, syarikat ini telah memperoleh lesen Takaful daripada Bank Negara Malaysia (BNM) melalui pembelian 100% saham syarikat HSBC Amanah Takaful Berhad.

FWD Tafakul Berhad secara rasminya telah mula beroperasi di Malaysia sejak 29 Julai 2019 dan 20% pemilikan saham syarikat ini turut dipegang oleh Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP).

FWD Takaful adalah satu-satunya syarikat Takaful yang hanya mempunyai 3 pengecualian sahaja yang tidak melindungi kematian akibat:

  • bunuh diri
  • melakukan jenayah
  • berlaku peperangan

dan juga syarikat takaful yang pertama di Malaysia yang melindungi sukan ekstrim dan kelas pekerjaan yang berisiko tinggi seperti polis, askar, bomba serta lain-lain badan beruniform.

& FWD Takaful juga adalah patuh syariah!

Siapa Di Sebalik FWD Takaful?

Mesti ada yang nak tahu, kukuh ke syarikat takaful ni? Siapa orang di sebalik FWD Takaful?

FWD adalah syarikat insurans yang dah lama cuma dikatakan syarikat ini baru masuk dalam takaful punya segment selepas diambil alih oleh HSBC Amanah dan rebrand sebagai FWD Takaful.

Orang Kuat FWD

  • Robert Li anak Li Ka Shing (orang ke 30 paling kaya di dunia)
  • Robert Kuok (orang terkaya di Malaysia)
  • EPF Institution yang terbesar di Malaysia – KWSP

Ada pertanyaan lanjut?

Boleh terus hubungi ejen sah FWD Takaful: Zul (017-3431060)

klik terus untuk wasap ejen sah FWD di sini Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

2 thoughts on “Join Affiliate FWD Takaful Tanpa Modal Tanpa Perlu Exam Tanpa Jumpa Client Di Sini”

  1. BUKAN SUSAH, TAPI ORANG TAK FAHAM KONSEP! Bila aku ceburi bidang Takaful. Banyak benda jugak aku belajar. Banyak jugak orang aku jumpa. Macam-macam ragam. Bila orang kata, senanglah just jual then dapat komisen. Hek eleh! Semudah tu je orang cop. Sebab yang rasa kepayahan dan kesusahan tu kau as salesperson. Kau jumpa bermacam jenis orang, bermacam jenis soalan. Tapi, aku seronok buat FWD Takaful. Sebab, tugas aku untuk bagi orang faham apetu Takaful. Mostly, orang cuma tahu pasal INSURANS! So tugas aku kat sini, untuk orang sedar pasal Takaful dan ubah cara orang fikir pasal Takaful. Takaful bukan kemahuan ataupun kehendak. Tapi, ia merupakan KEPERLUAN yang masyarakat perlu ada zaman sekarang. Apa benda yang boleh buat korang sedekah secara konsisten setiap bulan siap pakej dapat perlindungan? Jawapan dia adalah TAKAFUL! Korang yang mula nak tukar kepada Takaful tu atau masih belum bertakaful tu. Boleh tekan link kat bio untuk dapatkan FREE quotation and consultation daripada aku sendiri. “Rancang kewangan, lindungi impian” Your Financial Wealth Consultant, Suhaimi Zarman FWD Takaful A00476 018-6651186 “We are changing the way you feel about takaful”

Leave a Comment

Your email address will not be published.