lokasi shaklee jb

Lokasi Shaklee Johor Bahru Yang Terkini | Cara Buat Pembelian Di Shaklee JB

Ada yang masih tak tahu ke, Shaklee branch rasmi di Johor, telah pun berpindah ke lokasi yang baru.

Masih di sekitar Taman Molek juga, cuma bangunan yang lain serta cara nak buat pembelian pun dah lain. Dah macam kat HQ & di KL. Jom saya tunjukkan cara serta explain lebih detail kat entri ini.

lokasi shaklee jb

Lokasi Shaklee Johor Bahru Yang Terkini 2021

Ok alamat lokasi terkini Shaklee Johor Bahru adalah seperti berikut:

No 1, Jalan Molek 3/20,

Taman Molek,

81100 Johor Bahru, Johor.

No Tel: 07-3519757

Buka: Isnin – Sabtu, 10 am – 7 pm

Shaklee JB terkini adalah di bangunan corner lot, bersebelahan dengan restoran mamak sebaris dengan bangunan Starbuck.

Cara Buat Pembelian Di Shaklee JB

Nak senang, u olls tonton terus video yang saya kongsikan ini.

 

 

Senang banyak dah sekarang. Pilih je nak apa, terus amik masuk bakul. Then straight je lah pegi ke kaunter untuk bayar. Boleh guna tunai mahupun kad debit/ kad kredit juga.

Sepanjang musim Covid ni, still kena follow segala peraturan & SOP. Kanak-kanak masih belum dibenarkan untuk masuk di lokasi Shaklee JB ni atas tujuan keselamatan buat anak-anak. So kalau nak datang, rancanglah dulu elok-elok.

Oh ya.

Untuk buat pembelian di sini, wajib dah mendaftar keahlian secara sah ya.

Kalau belum lagi jadi ahli, u olls boleh terus klik link ini.

Daftar Ahli Shaklee 

Kalau ada apa-apa nak tanya, jemput klik link wasap kat bawah ni tau.

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge