mealshakes

Mealshakes | Multivitamin Dalam Bentuk Minuman Susu Rasa Aiskrim Vanila

Hai u olls. Apa khabar?

Ok ke anak-anak belajar dari rumah so far? Saya pun ada anak-anak yang masih sekolah. Mujur jugak saya memang work at home mom, dapatlah jugak intai mereka belajar. Hari ni saya nak tentang minuman multivitamin yang tengah menjadi kegemaran anak-anak saya.

Mealshakes – Minuman Multivitamin Untuk Kanak-kanak

Pernah dengar tentang Mealshakes?

@zalehaawaluddinAda 1 jenis M yang jadi kegemaran anak-anak kak Zal. #multivitamin #protein #nutrition♬ M to the B – Millie B

Mealshakes ni adalah sejenis  multivitamin yang kaya dengan serat.

Ia adalah protein drink yang dihasilkan dari susu lembu. Mealshakes sangat popular di kalangan ibu yang mempunyai anak-anak kecil kerana rasanya yang memikat dan khasiat dalam Mealshakes sangat menyokong tumbesaran anak-anak terutama di kalangan anak-anak yang sangat cerewet memilih makanan.

Rasa mealshakes ni memang sedap.

Kalau u olls penah makan aiskrim vanila kon McDonalds, haaa macam tu lah rasa bancuhan susu Mealshakes nih. Rasanya yang enak memang buat anak-anak selalu mintak nak minum.

mealshakes

5 Manfaat Mealshakes  Untuk Kanak-kanak

Ada beberapa manfaat mealshakes yang membantu dalam tumbesaran anak-anak. Antaranya:

  • membekalkan zat protein untuk tumbesaran
  • membantu menaikkan selera makan anak-anak yang memilih makan
  • membantu melawaskan masalah sembelit
  • menambah nilai & mencukupkan zat nutrisi yang tak dapat 100% dari pemakanan harian
  • sebagai kudapan sihat yang dapat menggantikan minuman & makanan rapu

& banyak lagi manfaat yang menyokong kesihatan anak-anak kita.

U olls berminat nak dapatkan Mealshakes ni untuk anak-anak? Jom wasap je saya kat sini.

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge