NC 2019

NC 2019 – National Conference Shaklee 2019

Hai hai..

Hari ni kitorang nak ber NC. Nak gather sesama geng Shaklee yang lain. Apa yang best? Jom check it out!

NC 2019

NC 2019 – Apa Yang Menarik

(1) Lebih Meriah

Nak tau tak, kali ni kami datang lebih ramai sebagai 1 team. In shaa Allah dalam group saya sendiri, kami berempat.

Group mak saya (upline saya direct) – kami hampir 10 orang.

Group nenek saya (super upline saya) – kami lebih 100 orang yang akan berkumpul! Ramai & meriah kan?

Tema kami adalah GOLD – MUSTARD. Later saya update gambar-gambar kami.

(2) Goodies Yang Best

Nak tau tak, kami dapat goodies yang sangat best untuk tahun ni. Ada 2 set goodies. Antaranya:

  • pendrive & speaker
  • payung & beg shimmer blue Youth

Harganya memang berbaloi dah untuk sekeping tiket NC yang cuma RM40 tu.

(3) Cabutan Bertuah

Yeah, banyak hadiah tau. Antaranya smartphone Huawei P30, Vivix, Youth Skincare & macam-macam lagi. Saya bayangkan saya dapat smartphone tu.

Almaklum video tengah rancak. Banyak space diperlukan. Maka, phone yang baru sangat jadi idaman. Kalau boleh dapat percuma, kenapa perlu bayar? kan kan kan?? 😆

Haih banyak lagi sebenarnya.

Nanti saya sambung update, k.

Nak bersiap dulu! Tata.

Ok, updated! Video kat sini.



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge