homebiz

Peluang Niaga Dari Rumah | Homebiz Paling Laku Sepanjang PKP

“Hello, vitamin C ada tak? ESP ada tak? – tanya customer

Tiba-tiba je sehari ni semua stok on hand licin customer nak! Subhanallah giler lah, orang cari sampai stok kita sendiri tak ada!

Itu antara situasi yang sedang berlaku sepanjang tempoh kawalan pergerakan nih. Alhamdulillah bisnes dari rumah yang saya usahakan ni sangat mendapat permintaan yang memberangsangkan. Stok sampai jer, terus licin untuk diposlaju ke customer. Tak sempat jadi lambakan langsung. Hari-hari ada yang cari.

Peluang Niaga Dari Rumah | Homebiz Paling Laku Sepanjang PKP

homebiz

 

 

 

 

 

 

 

Kalau ada yang mempunyai kriteria:

  • Nak bebas dari belenggu hutang
  • Perbelanjaan semasa dah melebihi perbelanjaan bulanan yang sepatutnya
  • Nak sangat ubah cara hidup

Melalui network marketting Shaklee, kita dah staby apa yang patut kita sediakan buat customer. Sebelum/ selepas semuanya ditentukan oleh masalah kekurangan supply di disekitar sini.

Berminat nak buat bisnes sepanjang tenpoh PKP ni? Jom sertai kami.

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge