promosi shaklee februari 2020

Promosi Shaklee Februari 2020 | Kecergasan & Tingkatkan Imun Ketika Wabak

Dah lama saya tak menulis tentang promosi Shaklee. Selalunya saya update je kat instagram/ kat depan blog & vlog kami.

promosi shaklee februari 2020

Anyway, untuk anda yang nak tau tentang promosi Shaklee Februari 2020, boleh juga tonton full video kat channel Youtube kami ni

Promosi Shaklee Februari 2020 | Untuk Tingkatkan Kecergasan & Tingkatkan Imun Ketika Wabak

Shaklee buat promosi kali ni lebih kepada untuk mereka yang nak sangat tingtkan imun ketika wabak & juga untuk mereka yang nak kekalkan kecergasan serta kekal sihat.

Resepi hidup sihat;

  • makan makanan yang seimbang, halal lagi menyihatkan
  • sentiasa berfikiran positif
  • aktif & rajin bersenam
  • kawal stress
  • amalkan suplemen dengan bijak

Suplemen yang membantu untuk kecergasan, & sedang promosi:

Suplemen yang membantu untuk tingkatkan imun, & sedang promosi:

Berminat nak tahu lebih lanjut berkenaan mana-mana satu vitamin di atas, boleh terus hubungi kami

di 019-7646021

atau klik untuk wasap kami segera.

Nak dapatkan penjimatan dengan menjadi ahli Shaklee?

Boleh terus klik link ini



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge