Promosi Shaklee Januari 2021 Sejajar Dengan PKP 2.0 & Musim Pandemik

Selamat datang 2021! Banyak cerita & isu semasa terkini di awal tahun 2021 ni. Antaranya tragedi pesawat Sriwijaya yang terhempas & paling terkini adalah PKP 2.0 di Malaysia!

Sebelum saya cerita detail tentang promosi Shaklee Januari 2021 ni, saya sendiri rasa PKP 2.0 adalah situasi yang kita semua patut adapt dan sama-sama perlu beri kerjasama yang baik demi memutuskan rantaian Covid 19 ni. Kalau dulu 3 bulan pun kita boleh bertahan, 2 minggu perintah berkurung yang agak loose compare PKP 1.0 dulu, kita patut lebih boleh & berjaya disiplin.

PKP 2.0 & Musim Pandemik – Shaklee  Buat Promosi Pada Masa Yang Tepat

Shaklee di awal tahun ni, dah buat banyak juga inisiatif untuk lebih menarik perhatian & memberi input kepada masyarakat kepentingan untuk mengambil suplemen yang berkualiti terutama sepanjang musim pandemik dan apatah lagi ketika kita di minggu PKP 2.0 ni.

Bilboard telah dinaikkan di seluruh negeri yang ada branch rasmi Shaklee termasuklah di negeri Klate (suka sebut pasal ni sebab kat sana special kena ada tulisan jawi).

So apa promosi Shaklee Januari 2021?

  • Vitamin C – percuma mask exclusive Shaklee*
  • ESP – percuma scoop**
  • lain-lain promosi seperti Vivix & ResV juga berlangsung

*& ** = nak tahu detail? Nanti just klik je wasap saya, k  🙂

Memandangkan kita semua masih belum menang, sama-samalah kita semua patuh pada SOP, jika tak perlu keluar rumah, janganlah keluar. Pakailah mask dengan betul terutama di kawasan orang ramai/ awam. Praktis social distancing walau dengan sahabat yang kita sayang.

Ada yang saya jumpa katanya tak selesa pakai mask lama-lama, mask basah & macam-macam lagi alasan. Kita tak tahu siapa di antara kita yang berisiko menjangkitkan atau dijangkiti. Sama-sama lah kita betulkan yang biasa. Biasakan yang betul, in shaa Allah.

Kalau perlu stanby mask baru, buatlah bekal. Yang pakai mask kain, the best guna yang ada filter tu.

Yang ni percuma dengan promosi Shaklee Januari 2021!

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge