set best seller

Promosi Shaklee Oktober 2020 | Set Best Seller Untuk Manfaat Seisi Keluarga

Memang dah lama Shaklee tak buat promosi. Sejak PKP bulan 3 yang lalu, banyak bekalan vitamin menjadi sangat terhad. Tiada promosi dapat dibuat sehinggakan apa saja item cepat sangat sold out.

Saya yang berada di kampung ketika itu pun, terkejut dengan sales sendiri yang mencanak berganda hampir 3 kali sepanjang musim pandemik. Memang bisnes Shaklee sangatlah laku kerana ramai orang sudah berkesedaran untuk memilih nutrisi yang terbaik untuk diamalkan sebagai usaha memerangi wabak virus Covid19 ketika ini.

Promosi Shaklee Oktober 2020 | Set Best Seller Shaklee

set best seller

So, bila Shaklee announce stok dah makin stabil untuk certain-certain item, kami sangat lah rasa lega.

Namun, bukan semua tau. Ada item yang sedang dikawal contohnya vitamin C sekarang. Dah tak boleh dibeli secara loose. Namun, mujur juga ada set best seller nih. Boleh dapat vitamin C bersama pakej percuma beg city Shaklee yang rupanya ala-ala beg Gucci tu.

Jom tengok unboxing set best seller ni

Boleh tonton video yang saya share di atas untuk ketahui lebih detail tentang set ini.

Kalau nak tanya lanjut atau berminat nak dapatkan set best seller Shaklee ni, laju-laju tau hubungi saya. Klik je link wsap di bawah

 

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge