Rahsia & Tips Lebatkan Rambut Suami Yang Dulu Hampir Botak Kini Makin Lebat

Syukur sangat bila masalah kita yang dah bertahun-tahun kini selesai. Betul tak? Begitu juga dengan masalah yang dihadapi oleh salah seorang kenalan saya. Encik suami beliau ada masalah rambut makin menipis kerana keguguran rambut.

Hampir botak.

Mujur beliau sempat usahakan sesuatu. Nak tahu apa rahsia rambut suami kawan saya ni dah makin lebat?

Kisah Suami Yang Rambut Dulu Hampir Botak Kini Makin Lebat – Perkongsian & Tips Lebatkan Rambut

“Kak Leha, I want to order hair serum. It works well for Maran. Hair becomes thicker & baldness reducing” – Dr. Claira.

Saya kenal mereka sejak zaman saya bekerja di dalam sebuah makmal di UTM kira-kira 6 tahun yang dulu. Masa tu belum kawin lagi lah diorang ni.  Sekarang diorang dah pun ada 3 orang anak. Semua sebaya anak-anak saya yang nombor dua & tiga.

Saya tak berapa pasti bila suami beliau start ada masalah keguguran rambut ni. Yang saya ingat, Dr Claira start order beli serum rambut ni dari saya pada hujung Ogos 2020. Memang baru sangat lagi. Baru try sebotol serum. Dah nampak kesan perubahan yang baik sangat.

ProSante Nourishing Scalp Treatment – Serum Untuk Lebatkan Rambut

Ok, Dr Claira beli serum ni. Suami beliau juga ada amalkan suplemen Alfalfa Complex – raja segala herba. Memang kedua-duanya saling membantu. Luar dan dalam sama-sama memerlukan nutrisi yang cukup.

Serum rambut ni best, formulasi tanpa perlu bilas atau basuh. Maksudnya, bila guna serum ni boleh sangat samada untuk rambut sedang kering mahupun sedang basah (lepas mandi). Pekat. Tak perlu guna banyak pun.

Cara yang detail untuk guna saya tak share sini. Exclusive untuk customer kami saja. Dan saya ada lagi tips untuk saya kongsikan khusus untuk yang nak ikhtiar lebatkan rambut. Saya share direct thru whatsapp je nanti.

Nak beli?

 

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge