Resepi Overnight Rolled Oat Premium Yang Menyokong Keperluan Protein

U olls suka makan overnight rolled oat? Atau tak pernah lagi makan ni tapi berminat nak jugak buat sendiri? Jom try resepi mudah untuk buat sendiri overnight oat dari rumah.

Resepi Mudah Overnight Rolled Oat

Saya nak share resepi mudah buat overnight rolled oat menggunakan  4 bahan utama.

Bahan-bahan asas untuk buat overnight oat:

  • rolled oat
  • susu segar
  • yogurt
  • potongan buah-buah manis

Cara-cara:

  1. Satukan semua bahan dalam sebuah bekas.
  2. Simpan dalam peti sejuk semalaman. Biasanya overnight oats ni boleh bertahan sampai 4-5 hari.
  3. Nak lagi best, cairkan sedikit overnight oats dengan ditambah susu/ bancuhan ESP/ bancuhan Cinch shake/ bancuhan serbuk protein dan dinikmati sejuk-sejuk.

 

@zalehaawaluddinAda yang nak kurus sihat? Ni resepi protein khusus untuk lepas bersenam & bantu untuk kurus #tipskurus #resepimudah #overnightoats

♬ Run free – Deep Chills feat. IVIE

 

Dalam video di atas saya tunjukkan cara untuk serve overnight rolled oat dengan penambahan 2 jenis serbuk protein yang lain. U olls kalau takde ESP dan cinch shake tu pun ok je. Tapi kalau nak tambah dua tu, boleh dapatkan kat sini

Selamat mencuba! Semoga bermanfaat.

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge