belajar buat bisnes dari rumah

bisnes kalis ekonomi

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari

Wow kalis ekonomi… apakah tu?? Hehe, semalam kitorang organized seminar iReach Future Proof versi selatan (Johor). Alhamdulillah, setelah beberapa bulan lepas kami berenam GMTJ (Group Mak Terlajak Jelita) @ Geng Mesyuarat Tingkap Johor merancang untuk buat kelas bersama, akhirnya, dizahirkan melalui seminar ini. Ok, jap lagi kita cerita lagi. Bisnes Shaklee – Bisnes Kalis Ekonomi …

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari Read More »

SYOB

5 Ciri-Ciri Bisnes Jangka Masa Panjang & Tips Buat Bisnes Paling Untung 2019

Zaman sekarang makin banyak perbelanjaan kan? Tak payah berangan la nak tengok harga beras turun tiba-tiba. Harga petrol menjunam bagai juara. Kihkihkih. Kenaikan gaji? Hm… Allhamdulillah tahniah pada yang memang konsisten dapat kenaikan pangkat & gaji. Bagi yang sentiasa rasa duit gaji sedia ada tak berapa cukup untuk saving, saya nak sangat offer peluang ni. …

5 Ciri-Ciri Bisnes Jangka Masa Panjang & Tips Buat Bisnes Paling Untung 2019 Read More »

online marketing gempak

Kelas Online Marketing Gempak by Coach Salwa Saleh JB01

Eh sesuka je letak kod JB01.. kihkihkih. Takdelah, nak katanya, kelas marketing online OMG by Salwa Saleh ni memang adalah yang julung kali dibuat oleh Coach Salwa sendiri terutama di negeri Johor ini. So nak tau tak apa yang kami belajar? say I Kelas Online Marketing Gempak by Coach Salwa Saleh Pada 13 Oktober 2018 …

Kelas Online Marketing Gempak by Coach Salwa Saleh JB01 Read More »