bisnes paling untung

Solusi untuk masalah kulit berjerawat, berat badan & sembelit yang kronik

Pernah tak awak tahu, usus kita ni boleh jadi punca kepada banyak masalah kesihatan yang lain termasuklah masalah kulit berjerawat, masalah berat badan yang berlebihan dan juga pada sama sembelit kronik? Sepanjang PKP ni mungkin ramai yang banyak makan je kurang bersenam. Kita pun tak boleh nak aktif di luar sangat. Risau dengan isu airborne. …

Solusi untuk masalah kulit berjerawat, berat badan & sembelit yang kronik Read More »

Pencuci muka organik untuk semua jenis masalah kulit pada harga berpatutan

Walaupun banyak duduk dalam rumah sejak PKP ni, kesihatan kulit wajah jangan sampai kita lupakan. Bersyukur juga kita kena pakai pelitup muka. Maka yang ada masalah kulit berjerawat teruk mostly tak lah segan nak berdepan dengan orang ramai. Namun begitu, takkan selama-lamanya kita nak biarkan masalah itu berlarutan kan? Awak mungkin kena tukar pencuci muka …

Pencuci muka organik untuk semua jenis masalah kulit pada harga berpatutan Read More »

Cara Buat Duit Dari Rumah Sepanjang Musim Pandemik

Alhamdulillah selesai bisnes presentation selama 30 minit bersama 2 ahli panel lain. Kali ni saya berkolaborasi bersama 2 lagi sahabat saya yang juga sama-sama buat bisnes yang sama. Mereka masing-masing sudah ada kerjaya masing-masing. Seorang bertugas sebagai pegawai perubatan, manakala lagi seorang pula adalah seorang jurutera. Saya sendiri adalah suri rumah yang menjalankan bisnes sepenuh …

Cara Buat Duit Dari Rumah Sepanjang Musim Pandemik Read More »

berani untuk berjaya

Berani Untuk Berjaya | Awak Takut? Awak Takkan Ke mana-mana

Pernah baca buku Dare to Fail? Banyak kisah kejayaan yang mencoretkan bahawa bila kita nak berjaya buat sesuatu kita hanya perlu rasa berani untuk redah saja! Berani Untuk Berjaya Pernah rasa takut untuk memulakan sesuatu? Saya pun sama. Dulu, nak bercakap depan video ni, wajib banyak kali cubaan. Berpuluh shots hanya untuk 1 scene. Dapat …

Berani Untuk Berjaya | Awak Takut? Awak Takkan Ke mana-mana Read More »

duit raya

Peluang Buat Duit Raya RM500 | Pakej Bisnes Modal Rendah

Hai, awak yang sedang membaca. Jom buat duit raya extra nak? Team kami sedang berkembang. Kami cari anda yang berminat nak buat duit raya RM500 dalam masa kurang dari sebulan. Pakej Bisnes Modal Rendah – Projek Duit Raya RM500 Awak ada ciri-ciri ini tak? nak duit lebih seronok bisnes seronok nak tambah portfolio bisnes suka …

Peluang Buat Duit Raya RM500 | Pakej Bisnes Modal Rendah Read More »

bisnes musim gawat

Peluang Bisnes Musim Gawat | Bisnes Paling Laku Sepanjang Musim PKP

Saya baru je dapat reply dari seseorang yang dulunya pernah berniaga kuih muih kat suatu kedai makan. Ya, akak ni cari peluang untuk berniaga juga. Katanya kedai makan yang beliau biasanya letak kuih untuk dijual tu sudah pun tutup. Yelah, musim PKP kan, bukan semua kedai mampu beroperasi sepenuhnya macam zaman sebelum kes COVID nih. …

Peluang Bisnes Musim Gawat | Bisnes Paling Laku Sepanjang Musim PKP Read More »

bisnes kalis ekonomi

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari

Wow kalis ekonomi… apakah tu?? Hehe, semalam kitorang organized seminar iReach Future Proof versi selatan (Johor). Alhamdulillah, setelah beberapa bulan lepas kami berenam GMTJ (Group Mak Terlajak Jelita) @ Geng Mesyuarat Tingkap Johor merancang untuk buat kelas bersama, akhirnya, dizahirkan melalui seminar ini. Ok, jap lagi kita cerita lagi. Bisnes Shaklee – Bisnes Kalis Ekonomi …

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari Read More »

SYOB

5 Ciri-Ciri Bisnes Jangka Masa Panjang & Tips Buat Bisnes Paling Untung 2019

Zaman sekarang makin banyak perbelanjaan kan? Tak payah berangan la nak tengok harga beras turun tiba-tiba. Harga petrol menjunam bagai juara. Kihkihkih. Kenaikan gaji? Hm… Allhamdulillah tahniah pada yang memang konsisten dapat kenaikan pangkat & gaji. Bagi yang sentiasa rasa duit gaji sedia ada tak berapa cukup untuk saving, saya nak sangat offer peluang ni. …

5 Ciri-Ciri Bisnes Jangka Masa Panjang & Tips Buat Bisnes Paling Untung 2019 Read More »