bisnes untuk student

sebab kena berniaga

3 Sebab Kena Berniaga | Aspek & Sudut Pandangan Peribadi

Aku dah lama tak buat luahan hati. Hari ni aku tulis memang betul-betul dari aspek & pandangan aku sendiri. Korang boleh komen, apa-apa yang korang nak. Aku open & bersedia menerima setiap pandangan balas. Aku sedari kecil aku, bukan lah sejenis yang bercita-cita untuk jadi ahli perniagaan. Malah, aku pernah rasa malu, kalau diketahui oleh …

3 Sebab Kena Berniaga | Aspek & Sudut Pandangan Peribadi Read More »

bisnes untuk student

5 Ciri-ciri Bisnes Yang Sesuai Untuk Student IPT Supaya Selalu Untung

Assalamu’alaikum & Hai, ada student kat sini? Akak nak share apa ciri-ciri bisnes yang sesuai untuk adik-adik student buat sebagai usaha nak ada extra income/ duit poket. Akak tahu & faham sangat, ada antara kita yang memang jenis tak suka nak bebankan mak ayah, mintak duit poket di usia nak hampir “remaja purba’ ni  😀  …

5 Ciri-ciri Bisnes Yang Sesuai Untuk Student IPT Supaya Selalu Untung Read More »