ejen shaklee jb

promosi merdeka shaklee

Promosi Merdeka Shaklee Selepas PKP |Malaysia Prihatin | Shaklee Penyayang

Mesti semua excited kan bila tahu Shaklee ada buat promosi sempena bulan kemerdekaan ni? Setelah lebih beberapa bulan, berperang dengan isu stok Shaklee yang terhad, akhirnya ada juga peluang nak beli Shaklee pada harga promo kan? Jom check it out gaisss!!! Promosi Merdeka Shaklee Selepas PKP Banyakkkkkk jimat nih! Tak lama dah nak berakhir promosi …

Promosi Merdeka Shaklee Selepas PKP |Malaysia Prihatin | Shaklee Penyayang Read More »

testimoni resV untuk kesihatan mata

Testimoni ResV Untuk Kesihatan Mata | Manfaat ResV Untuk Kesihatan Mata

Shaklee hasilkan ResV sebagai polifenol yang 30% extra powerful berbanding Vivix. Selain kelebihan dari segi khasiat & bahan ramuan yang lebih berbanding Vivix, ResV juga sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana tanpa perlu disimpan sejuk. Manfaat ResV Untuk Kesihatan Mata Ramai orang telah mencuba ResV dan mendapat kesan positif dari pengambilan ResV ini. Antara manfaat …

Testimoni ResV Untuk Kesihatan Mata | Manfaat ResV Untuk Kesihatan Mata Read More »

tips luka cepat sembuh

Tips Luka Kemalangan Cepat Sembuh Berdasarkan Kisah Sebenar

Jatuh & luka akibat kemalangan memang agak ngeri. Walau kemalangan hanya melibatkan diri sendiri tanpa melanggar objek lain pun agak menyakitkan, apatah lagi lah yang melibatkan pertembungan dengan objek lain. Semoga tips luka kemalangan cepat sembuh membantu anda yang memerlukan. Saya kongsikan beberapa pengalaman sebenar mereka yang pernah mengalami luka kemalangan termasuk diri saya sendiri. …

Tips Luka Kemalangan Cepat Sembuh Berdasarkan Kisah Sebenar Read More »

tambah semangat

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At All

Every day is Monday Blues… huhu. Siapa pernah rasa macam ni? Atau at least tiap minggu, bila datang hari pertama bekerja selepas bercuti, mesti rasa camni? Dulu saya pernah rasa macam tu. Tapi, Alhamdulillah sejak mengenalpasti punca semangat boleh down, punca monday blues & cara untuk tambah semangat, syukur sekarang dah no more Monday blues.. …

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At All Read More »

sakit sendi lutut

Sakit Sendi Lutut | Warga Emas Dah Boleh Solat Berdiri 23 Rakaat Terawikh

Sakit sendi lutut dah menjadi masalah kesihatan yang agak sejagat di kalangan warga emas. Antara punca sakit sendi lutut di kalangan warga emas adalah kerana faktor usia, berat badan & masalah penyakit dalaman. Ada keadaan, lutut terasa ngilu kerana sendi bergesel antara satu sama lain berpunca dari bendalir synovia (cecair pelincir pada sendi) yang semakin …

Sakit Sendi Lutut | Warga Emas Dah Boleh Solat Berdiri 23 Rakaat Terawikh Read More »

pakej ramadhan di hotel

Review Pakej Ramadhan di Hotel Sekitar KL & Putrajaya 2019

Alhamdulillah tahun ni, kami sekeluarga Allah Izinkan untuk travel sepanjang Ramadhan. Kebetulan suami kena outstation kat area KL & Selangor, maka kami anak-beranak pun ngikutlah sekali encik suami ke sana. Setiap weekend, 2 minggu berturut-turut lah jugak outstation nya. Minggu yang pertama, memang direct kami sekeluarga pergi bersama-sama. Minggu seterusnya, suami naik ke KL dulu, …

Review Pakej Ramadhan di Hotel Sekitar KL & Putrajaya 2019 Read More »