ejen vivix jb

smartphone orang kaya

Smartphone Orang Miskin vs Smartphone Orang Kaya | Awak Guna Android / iPhone?

Artikel santai ni just suara hati saya jer tau. Buat santai-santai bacaan semua. Hihihi. Actually saya taklah baca keseluruhan artikel yang dikatakan menjadi survey sesetengah kelompok masyarakat tu. Bukan apa, might be: biased jela. Almaklumlah telefon android yang dikatakan smartphone orang kaya itu kan dari negara China. Sedangkan iPhone pula dah tentu dari negara US. …

Smartphone Orang Miskin vs Smartphone Orang Kaya | Awak Guna Android / iPhone? Read More »

lucky draw Shaklee 2019

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 Ribu

Anda pengguna Shaklee? Pernah guna Shaklee tapi nak repeat order beli? Kalau ya, anda beruntung kerana anda berpeluang untuk menang hadiah lucky draw dari Shaklee yang bernilai sehingga RM90 ribu!!! Hadiah Lucky Draw Shaklee 2019 Setiap minggu, akan ada 38 hadiah untuk dimenangi. Antara hadiah-hadiah yang anda & saya berpeluang untuk menang: Vivix Youth Skincare …

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 Ribu Read More »

rahsia berjaya dalam bisnes shaklee

MRR 2019 | Rahsia Berjaya Dalam Bisnes Shaklee | Tips Terkini Bisnes Online

Alhamdulillah, setelah beberapa tahun tidak berkesempatan hadir dalam Shaklee Master Recognition Rally (MRR) akhirnya, rezeki dapat buat comeback datang memeriahkan suasana dalam MRR 2019 Mac lepas yang bertempat di Marriott Hotel, Putrajaya. Dulu-dulu (last saya attend sekitar awal 2015 seingatnya) masa tu majlis macam ni disebut sebagai Master Celebration (MasCel), sempatlah hadir ke majlis Master …

MRR 2019 | Rahsia Berjaya Dalam Bisnes Shaklee | Tips Terkini Bisnes Online Read More »