group bisnes Shaklee paling aktif

tambah berat badan

Nak Tambah Berat Badan Namun Akhirnya Rezeki Hamil Anak Pertama

Nak kongsi cerita gembira ni. Alhamdulillah, actually dah lama juga tak dengar feedback dari sorang customer saya ni. Beberapa hari lepas, ada mengunjungi status wasap beliau, seronok sangat, bila beliau update, beliau dah bersalin rupanya. Customer ni saya kenal sekitar Jun 2018 yang lepas. Beliau wasap tanya nak tambah berat badan, masa tu memang belum …

Nak Tambah Berat Badan Namun Akhirnya Rezeki Hamil Anak Pertama Read More »

bisnes kalis ekonomi

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari

Wow kalis ekonomi… apakah tu?? Hehe, semalam kitorang organized seminar iReach Future Proof versi selatan (Johor). Alhamdulillah, setelah beberapa bulan lepas kami berenam GMTJ (Group Mak Terlajak Jelita) @ Geng Mesyuarat Tingkap Johor merancang untuk buat kelas bersama, akhirnya, dizahirkan melalui seminar ini. Ok, jap lagi kita cerita lagi. Bisnes Shaklee – Bisnes Kalis Ekonomi …

Futureproof Johor – Strategi Bisnes Kalis Ekonomi Di Hujung Jari Read More »