masalah kolesterol tinggi

Cara Atasi Masalah Kolesterol Tinggi Tanpa Ubat & Lebih Selamat

Ramai orang ada masalah kolesterol yang tinggi samada sedar atau tidak. Percayalah, nak tahu tak kenapa? Ada banyak sebab kenapa kita boleh dapat masalah kolesterol ni. Salah satu sebabnya adalah memang tabiat pemakanan kita sendiri. Sebab lain adalah lifestyle kita.. & ada jugak dari faktor genetik. Cara Atasi Masalah Kolesterol Tinggi Tanpa Ubat Ada banyak …

Cara Atasi Masalah Kolesterol Tinggi Tanpa Ubat & Lebih Selamat Read More »

promosi shaklee november 2018

Promosi Shaklee November 2018 Khusus Buat Ibu Hamil Hingga Orang Tua

Hai semua! Harapnya tak terlambat untuk ucapkan selamat datang bulan November!  Seperti bulan-bulan sebelumnya, setiap awal bulan, wajib lah untuk saya update & share apa promosi Shaklee November 2018 ini. Yang bestnya, promosi Shaklee kali ini juga, memberi manfaat seawal buat ibu hamil, bayi dan juga orang tua kita  🙂 Promosi Shaklee November 2018 | …

Promosi Shaklee November 2018 Khusus Buat Ibu Hamil Hingga Orang Tua Read More »

sihat tanpa kolesterol

Salur Darah Sihat Tanpa Kolesterol Jahat

Nampak ‘enak’ juga melihat juadah sepanjang Ramadhan kali ini. Hasil kenyataan ini dibuat berdasarkan tinjauan secara online… ehehe Ini kerana kaki ini belum lagi dijejakkan ke mana-mana bazar sebab 95% juadah berbuka/ sahur setakat hari ini adalah hasil air tangan sendiri di rumah. Alhamdulillah. Berbuka puasa simple je. Paling simple: Tamar, air kosong & Performance Drink. …

Salur Darah Sihat Tanpa Kolesterol Jahat Read More »

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat Jari

Assalamu’alaikum & salam sejahtera semua. Dah tengahari ni, so, mesti masing-masing sibuk menghadap lunch masing-masing kat pejabat atau pun di rumah. Oh sebelum tu, teringat ada orang kata tak elok makan banyak sangat gulai & kari kepala ikan ni? Betul ke? Katanya sampai boleh naikkan tekanan darah tinggi? Betul ke tak betul, ni ada video …

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat Jari Read More »