milk booster

set berpantang shaklee

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas Bersalin

Banyak kes ibu yang meroyan/ depressed ketika berpantang yang kita dengar baru-baru ni kan? Seperti yang saya share dalam artikel tips ibu berpantang sebelum ni, ibu-ibu selepas bersalin perlukan sokongan dari suami dan juga keluarga. Ibu yang sihat dari segi fizikal & emosi kurang berisiko untuk mendapat masalah meroyan ni. Selain amalan pemakanan rutin berpantang …

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas Bersalin Read More »

set penyusuan shaklee

Set Penyusuan Shaklee : Pilihan Untuk Bajet Kecil Hingga Set Premium

4 tahun dulu, inilah dia set vitamin yang menemukan saya dengan produk Shaklee  🙂 Saya bermula dengan set penyusuan Shaklee untuk ibu berpantang yang baru saja bersalin. Ingat lagi masa tu, 4 bulan sebelum nak bersalin, saya dah start menabung untuk beli full set penyusuan ni. Fungsi & Peranan Set Penyusuan Shaklee   (1) ESP …

Set Penyusuan Shaklee : Pilihan Untuk Bajet Kecil Hingga Set Premium Read More »

set bersalin banyakkan susu

Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu: Anak Kenyang & Sihat. Ibu Langsing & Cantik!

Antara persiapan setiap ibu hamil yang bekerjaya pastinya tidak lengkap tanpa menyenaraikan set bersalin untuk berpantang nanti. Apatah lagi jika dalam hati dah berniat nak susukan anak secara eksklusif walaupun telah kembali bertugas. Itulah saya kira-kira 2 tahun yang lalu. Ibu bekerjaya sudah pasti tidak dapat 100 peratus menyusukan anak secara terus 24 jam tak …

Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu: Anak Kenyang & Sihat. Ibu Langsing & Cantik! Read More »