pengedar shaklee seremban

promosi terkini legoland

Legoland Selepas PKP | Apa Yang Best & Apa Promosi Terkini Legoland JB

Legoland Dah Buka! Yeayyy Ya Allah, nak tau tak, Betapa anak-anak kami nih dah zikir lama jugak tau nak datang Legoland nih. Masa PKP kan kami stranded kat kampung suami di Terengganu. Makanya, Si Lutfi yg bongsu tu asyik lah sebut nak main kt Legoland. Sampai kan kalau time makan, kalau tak sebut pasal nak …

Legoland Selepas PKP | Apa Yang Best & Apa Promosi Terkini Legoland JB Read More »

melatih anak-anak suka berpuasa

3 Idea Melatih Anak-Anak Suka Berpuasa Penuh

Hai semua! Apa khabar? Hari ni dah 21 Ramadhan . Alhamdulillah kita dah berjaya harungi fasa PKP di bulan puasa pada tahun ini. Saya terdetik nak kongsi topik idea melatih anak-anak berpuasa ni kerana mungkin di suatu hari nanti ada ibu ayah yang mencari pengalaman bagaimana permulaan nya untuk kita¬† mula melatih anak-anak kita mengikut …

3 Idea Melatih Anak-Anak Suka Berpuasa Penuh Read More »

review set bersalin shaklee

Review Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Bersalin Secara Pembedahan

Secara jujurnya, tak kiralah ibu-ibu bersalin secara normal atau pun pembedahan, kedua-dua situasi pun memerlukan penjagaan kesihatan yang rapi seawal selepas keluar dari dewan bersalin. Ibu yang ada luka bersalin, bertambah perlu menjaga pemakanan & menjaga luka selepas bersalin terutama yang baru pertama kali melahirkan anak. Jadi, mungkin ada ibu-ibu yang nak tahu apa fungsi …

Review Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Bersalin Secara Pembedahan Read More »