ready stock Shaklee Kg Melayu Majidee

jurnal kesyukuran jun 2019

Selamat Datang Julai Bulan Kelahiranku | Jurnal Kesyukuran Jun 2019

Alhamdulillah bulan ini bertambahlah lagi setahun usiaku. Julai juga bulan saya sign up untuk jadi ahli Shaklee.. Masa tu memang belum lagi fokus sangat untuk buat bisnes, sekadar sign up sebab nak beli Shaklee murah sket & dapat guidance percuma jika nak mula buat bisnes secara online ketika itu. Nak share juga beberapa list jurnal …

Selamat Datang Julai Bulan Kelahiranku | Jurnal Kesyukuran Jun 2019 Read More »

pengedar vivix aktif

Pengedar Vivix Aktif 2019 | Cara Beli Vivix Stok Terkini Paling Jimat

Nak cari pengedar Vivix yang masih aktif sampai sekarang? Memang ada! Saya lah orang yang anda cari. Saya berpengalaman untuk consult set-set vitamin Shaklee termasuklah yang menggunakan Vivix ni dari 2014 lagi. Selain ilmu-ilmu nutrisi, saya juga lengkap dengan training khas dari pakar nutrisi, khusus untuk educate lebih tentang kesihatan berteraskan vitamin. SYOB – Start …

Pengedar Vivix Aktif 2019 | Cara Beli Vivix Stok Terkini Paling Jimat Read More »

harga shaklee 2018

Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Sah, Aktif & Berilmu

Mencari pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee atau yang berdekatan? Ya, saya adalah pengedar Shaklee sah yang masih aktif sejak 2013 lagi. 7 Sebab Kenapa Mesti Pilih Kami Sebagai Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Anda Percayai Kenapa kena pilih pengedar Shaklee? Sebab nampak macam ramai kan dalam senarai carian Google? Tapi, ada kriteria yang anda …

Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Sah, Aktif & Berilmu Read More »