sembelit

Solusi untuk masalah kulit berjerawat, berat badan & sembelit yang kronik

Pernah tak awak tahu, usus kita ni boleh jadi punca kepada banyak masalah kesihatan yang lain termasuklah masalah kulit berjerawat, masalah berat badan yang berlebihan dan juga pada sama sembelit kronik? Sepanjang PKP ni mungkin ramai yang banyak makan je kurang bersenam. Kita pun tak boleh nak aktif di luar sangat. Risau dengan isu airborne. …

Solusi untuk masalah kulit berjerawat, berat badan & sembelit yang kronik Read More »

detox Shaklee

Kelebihan Detox Shaklee Selain Untuk Kurus & Langsing

Alhamdulillah hari ni dah masuk hari ke-8 kami dalam group detox post-raya iReach sama-sama buat detox sepanjang bulan Syawal ni. Actually saya sendiri dah buat detox Shaklee sejak bulan Ramadhan yang lepas lagi. Masa tu memang fokus nak dapat balik BMI yang lebih baik. Alhamdulillah sepanjang buat detox bulan puasa lepas, saya berjaya dapat penurunan …

Kelebihan Detox Shaklee Selain Untuk Kurus & Langsing Read More »

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang Mengejutkan

Melihatkan lambakan & pelbagai keluaran produk kesihatan di pasaran, saya sebenarnya terasa seriau jugak. Adakah produk di luar sana benar-benar selamat untuk digunakan? Jadi, sebagai pengguna apa yang patut kita perhatikan? Ciri-ciri produk Produk kesihatan yang baik & berkualiti seharusnya mempunyai sekurang-kurangnya ciri-ciri berikut: mempunyai pengesahan KKM disahkan HALAL telah menjalankan kajian penyelidikan & ujian …

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang Mengejutkan Read More »