set bersalin shaklee

review set bersalin shaklee

Review Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Bersalin Secara Pembedahan

Secara jujurnya, tak kiralah ibu-ibu bersalin secara normal atau pun pembedahan, kedua-dua situasi pun memerlukan penjagaan kesihatan yang rapi seawal selepas keluar dari dewan bersalin. Ibu yang ada luka bersalin, bertambah perlu menjaga pemakanan & menjaga luka selepas bersalin terutama yang baru pertama kali melahirkan anak. Jadi, mungkin ada ibu-ibu yang nak tahu apa fungsi …

Review Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu Bersalin Secara Pembedahan Read More »

tips bersalin normal

Tips Bersalin Normal Penuh Bertenaga | Perkongsian Ibu-Ibu Anak Ramai

Bersalin secara normal atau pun secara pembedahan ada kalanya memang boleh menjadi pilihan setiap ibu-ibu. Ada kalanya kita tak dapat tentukan. Terutamanya jika mempunyai masalah kesihatan yang tertentu. Apa-apa pun, rujuk dengan doktor puan-puan masing-masing, k. Kat sini saya nak berkongsi beberapa tips bersalin normal, khususnya yang mempunyai pengalaman melahirkan beberapa orang anak. Semoga membantu …

Tips Bersalin Normal Penuh Bertenaga | Perkongsian Ibu-Ibu Anak Ramai Read More »

Set ibu hamil

Promosi Set Ibu Hamil & Set Berpantang Shaklee 2019

Promosi Set Ibu Hamil & Set Berpantang Shaklee 2019 Ada bakal ibu yang mencari set ibu hamil Shaklee? Bolehlah grab promosi terkini Shaklee khusus untuk bakal ibu yang nak dapatkan vitamin ibu mengandung dengan kualiti yang terbaik Sepanjang Disember 2019 nih, set ibu hamil Shaklee ada promosi less 10% diskaun. Harga promosi ini jauh lebih …

Promosi Set Ibu Hamil & Set Berpantang Shaklee 2019 Read More »

set berpantang shaklee

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas Bersalin

Banyak kes ibu yang meroyan/ depressed ketika berpantang yang kita dengar baru-baru ni kan? Seperti yang saya share dalam artikel tips ibu berpantang sebelum ni, ibu-ibu selepas bersalin perlukan sokongan dari suami dan juga keluarga. Ibu yang sihat dari segi fizikal & emosi kurang berisiko untuk mendapat masalah meroyan ni. Selain amalan pemakanan rutin berpantang …

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas Bersalin Read More »

tips ibu berpantang selepas bersalin

Ibu Meroyan Hampir Bunuh Diri | Tips Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Kalau nak cerita bab meroyan, depression yang dialami ibu-ibu selepas bersalin ni, memang tak tercerita sebenarnya. Macam-macam perasaan akan keluar. Sedih, marah, geram & macam-macam amukan perasaan. Kalau tengok balik keratan akhbar, kes ibu bunuh diri, kes ibu bunuh anak (Allahu, naudzubillahi mindzalik), rasa tak sanggup nak teruskan baca lagi. Enough!!! Honestly said, sebagai ibu, …

Ibu Meroyan Hampir Bunuh Diri | Tips Ibu Berpantang Selepas Bersalin Read More »

mandian bayi organik

Shaklee Baby :Produk Mandian Bayi Organik Selamat & Mesra Masalah Kulit

Lama dah yang menunggu produk penjagaan luaran bayi yang selamat & organik macam Shaklee Baby ni. Ada ibu yang sampai sanggup mandikan anak-anaknya dengan Basic H berbanding sabun-sabun mandian kat pasaran sebab masalah kulit yang dihadapi seperti eczema tu. Shaklee Baby – Rangkaian Produk Mandian Bayi Organik Shaklee Yang Pertama Di Pasarkan Di Malaysia Memperkenalkan …

Shaklee Baby :Produk Mandian Bayi Organik Selamat & Mesra Masalah Kulit Read More »

kempen kesihatan wanita

Promosi Shaklee Julai Permulaan Meraikan Kempen Kesihatan Wanita

Wah nampak sibuk semuanya nak pulang bercuti sempena menyambut Aidilfitri ni.. Alhamdulillah, jika persiapan kita dirancang dengan lebih awal & teratur, pastinya banyak perkara penting dapat dilaksanakan dengan mudah. Boleh baca juga 9 tips balik ke kampung halaman dengan selamat ni. Mudah-mudahan, di saat kita bergembira di kampung nanti, rumah yang ditinggalkan berada dalam keadaan yang selamat. Amin. …

Promosi Shaklee Julai Permulaan Meraikan Kempen Kesihatan Wanita Read More »

set bersalin banyakkan susu

Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu: Anak Kenyang & Sihat. Ibu Langsing & Cantik!

Antara persiapan setiap ibu hamil yang bekerjaya pastinya tidak lengkap tanpa menyenaraikan set bersalin untuk berpantang nanti. Apatah lagi jika dalam hati dah berniat nak susukan anak secara eksklusif walaupun telah kembali bertugas. Itulah saya kira-kira 2 tahun yang lalu. Ibu bekerjaya sudah pasti tidak dapat 100 peratus menyusukan anak secara terus 24 jam tak …

Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu: Anak Kenyang & Sihat. Ibu Langsing & Cantik! Read More »