set penyusuan Shaklee

review milk booster shaklee

Review Milk Booster Shaklee Untuk Kesihatan Tulang Ibu Menyusu

Ada banyak sangat jenis milk booster kat pasaran sekarang. Cuma saya suka nak buat review untuk milk booster yang dah lama juga ada kat pasaran sejak tahun 60-an lagi, iaitu milk booster Shaklee. Saya sendiri memang pengguna milk booster dari Shaklee ni. So far so good. Tapi apa kata & review pengguna yang lain, k. …

Review Milk Booster Shaklee Untuk Kesihatan Tulang Ibu Menyusu Read More »

alfalfa complex Shaklee

Alfalfa Complex Shaklee – Raja Segala Herba

Perkara pertama yang popular tentang Alfalfa Complex Shaklee ini adalah detoksifikasi. Alfalfa juga antara suplemen yang boleh diambil oleh golongan lelaki mahupun wanita. Alfalfa dikenali sebagai raja segala herba. Pokoknya mempunyai akar yang boleh menjulur jauh ke dasar tanah sehingga 6 meter. Dengan kebolehupayaan akarnya menjulur jauh ke dasar tanah, Alflafa mampu menyerap banyak nutrien …

Alfalfa Complex Shaklee – Raja Segala Herba Read More »

set penyusuan shaklee

Set Penyusuan Shaklee : Pilihan Untuk Bajet Kecil Hingga Set Premium

4 tahun dulu, inilah dia set vitamin yang menemukan saya dengan produk Shaklee  🙂 Saya bermula dengan set penyusuan Shaklee untuk ibu berpantang yang baru saja bersalin. Ingat lagi masa tu, 4 bulan sebelum nak bersalin, saya dah start menabung untuk beli full set penyusuan ni. Fungsi & Peranan Set Penyusuan Shaklee   (1) ESP …

Set Penyusuan Shaklee : Pilihan Untuk Bajet Kecil Hingga Set Premium Read More »

Testimoni ESP Shaklee Yang Kontroversi Menjadi Bualan Ramai

Testimoni ESP Shaklee Yang Paling Kontroversi! Video ni memaparkan testimoni ESP Shaklee yang paling kontroversi! Tak percaya? Tontonla sampai habis! Kisah Saya & Sebalang ESP Tak kenal maka tak cinta. Tak perlu maka tak pakai. Macam tu juga saya dulu. Saya mula ambil ESP Shaklee sejak April 2013 ketika berpantang melahirkan Auni Batrisyia. Bersalin normal …

Testimoni ESP Shaklee Yang Kontroversi Menjadi Bualan Ramai Read More »

Ibu Panik Susu Merudum & Cara Tambahkan Susu Ibu Segera Supaya Anak Kenyang

Assalamu’alaikum & salam sejahtera, Saya sangat memahami apabila ibu-ibu bekerjaya mula risau & panik tatkala bekalan susu ibu untuk anak yang ditinggalkan di taska semakin merosot. Keadaan ini biasanya berlaku akibat ibu bekerjaya yang dihimpit pelbagai bebanan kerja sehingga ada kalanya ter’tangguh’ untuk memerah susu buat anaknya. Ada juga yang terlalu cepat berputus asa dengan …

Ibu Panik Susu Merudum & Cara Tambahkan Susu Ibu Segera Supaya Anak Kenyang Read More »