set prenatal shaklee

tempoh pkp

Apa Yang Dirindui Untuk Buat Sepanjang Tempoh PKP Mac-April 2020

Alhamdulillah hari ni dah hari ke 22 sepanjang tempoh PKP (perintah kawalan pergerakan). Saya tulis sini supaya akan datang, bila anak cucu cicit kita baca, mereka tau apa yang terjadi pada dunia kita ketika ini. Pada saat entri post ini ditulis, banyak perkara yang saya rindui nak buat. Korang pun mesti macam tu juga kan? …

Apa Yang Dirindui Untuk Buat Sepanjang Tempoh PKP Mac-April 2020 Read More »

kempen kesihatan wanita

Promosi Shaklee Julai Permulaan Meraikan Kempen Kesihatan Wanita

Wah nampak sibuk semuanya nak pulang bercuti sempena menyambut Aidilfitri ni.. Alhamdulillah, jika persiapan kita dirancang dengan lebih awal & teratur, pastinya banyak perkara penting dapat dilaksanakan dengan mudah. Boleh baca juga 9 tips balik ke kampung halaman dengan selamat ni. Mudah-mudahan, di saat kita bergembira di kampung nanti, rumah yang ditinggalkan berada dalam keadaan yang selamat. Amin. …

Promosi Shaklee Julai Permulaan Meraikan Kempen Kesihatan Wanita Read More »