Shaklee JB

vitamin untuk bakal pengantin

Vitamin Untuk Bakal Pengantin & Raja Sehari

Ada bakal pengantin & raja sehari tak kat sini? Mesti ada tu kan? Meriah sungguh jemputan kenduri kendara setiap tahun. Alhamdulillah. Tahniah buat kalian yang tak lama lagi nak bina mahligai istana cinta. Didoakan segala persiapan diPermudahkanNya lah. Teringat pula zaman saya dulu. Macam kalut sedikit persiapan. Lagi seminggu nak majlis, baru sibuk nak siapkan …

Vitamin Untuk Bakal Pengantin & Raja Sehari Read More »

lucky draw Shaklee 2019

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 Ribu

Anda pengguna Shaklee? Pernah guna Shaklee tapi nak repeat order beli? Kalau ya, anda beruntung kerana anda berpeluang untuk menang hadiah lucky draw dari Shaklee yang bernilai sehingga RM90 ribu!!! Hadiah Lucky Draw Shaklee 2019 Setiap minggu, akan ada 38 hadiah untuk dimenangi. Antara hadiah-hadiah yang anda & saya berpeluang untuk menang: Vivix Youth Skincare …

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 Ribu Read More »