Shaklee untuk parut jerawat

testimoni ESP untuk masalah kulit wajah

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan Suami

“Ina, abang, dah lama nak tegur, rasanya hari ni abang kena bagitau jugak..” – Tuan Azman “Ya, kenapa bang?” – Puan Ina “Kenapa dah lama abang tengok Ina macam dah tak berseri-seri macam dulu? Nampak kulit wajah macam dah kusam sangat…”- ujar Tuan Azman lagi “Ye ke bang?…” – berubah terus muka Puan Ina. Terasa …

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan Suami Read More »

cara merawat parut jerawat

Hasil Tenusu Punca Jerawat Makin Teruk | 7 Cara Merawat Parut Jerawat

Tahukah anda, selain faktor pemakanan tinggi gula, antara punca jerawat boleh jadi semakin teruk adalah pengambilan hasil tenusu (susu, keju & yang sewaktu dengannya)? Ada satu kajian yang dibuat di Harvard School of Public Health, mengaitkan hasil tenusu ini boleh menggalakkan cetusan hormon insulin yang tinggi. Hormon insulin meningkatkan kehadiran radang dalam tubuh, seterusnya merangsang …

Hasil Tenusu Punca Jerawat Makin Teruk | 7 Cara Merawat Parut Jerawat Read More »