tingkatkan imun musim covid

Promosi Shaklee Januari 2021 Sejajar Dengan PKP 2.0 & Musim Pandemik

Selamat datang 2021! Banyak cerita & isu semasa terkini di awal tahun 2021 ni. Antaranya tragedi pesawat Sriwijaya yang terhempas & paling terkini adalah PKP 2.0 di Malaysia! Sebelum saya cerita detail tentang promosi Shaklee Januari 2021 ni, saya sendiri rasa PKP 2.0 adalah situasi yang kita semua patut adapt dan sama-sama perlu beri kerjasama …

Promosi Shaklee Januari 2021 Sejajar Dengan PKP 2.0 & Musim Pandemik Read More »

elak melecet

Tips Elak Melecet Khususnya Untuk Pelari Jarak Jauh Wanita | Virtual Runner

Recently saya dah kembali back on track untuk meneruskan misi berlari jarak jauh towards half marathon (21 km) sebelum berakhirnya tahun 2021 ni. Alhamdulillah setakat ni in shaa Allah target ini akan tercapai. Cuma belum lagi start buat larian LSD untuk try buat larian 2 jam ke atas untuk at least 15 km one shot. …

Tips Elak Melecet Khususnya Untuk Pelari Jarak Jauh Wanita | Virtual Runner Read More »

Cara Tambah Stamina Di Kalangan Wanita Usia 40 Tahun Ke Atas

Ok dah lama tak share cerita kami pergi Jepun dulu. Huhuh. Hanya mampu terobek & terus terobek selagi angka masih tinggi kat Malaysia ni terutamanya. Sebelum tu, ada tak yang selalu penat terutama yang dah nak masuk 40 tahun atau dah pun umur 40 tahun ke atas? Saya nak kongsi tips & cara tambah stamina …

Cara Tambah Stamina Di Kalangan Wanita Usia 40 Tahun Ke Atas Read More »

musim COVID

Surau Bukan Tempat Lepak Terutama Di Musim COVID | Jom Kita Jaga Kita

Berapa ramai yang selalu guna surau kat tempat awam? Angkat tangan! Saya pun! Saya tak selalu sangat. Tapi adalah beberapa ketika merasa pengalaman yang tak berapa best ketika nak menggunakan surau di tempat awam seperti di stesen minyak & juga di shopping mall. Surau Bukan Tempat Lepak / Duduk-duduk/ Baring Di Musim COVID – Jom …

Surau Bukan Tempat Lepak Terutama Di Musim COVID | Jom Kita Jaga Kita Read More »

gelang pink

Kisah Gelang Pink & Secebis Nota Di Musim COVID | Selamat Pulang Ke Kampung

Alhamdulillah, kami sekeluarga berpeluang pulang ke kampung (sebelah suami) seminggu lebih awal dari tarikh cuti sekolah kerana encik suami ada cuti yang panjang untuk dihabiskan dengan urusan berkebun beliau. Kami di Skudai, JB. Antara kawasan yang boleh dikatakan yellow to red zone. Since kami nak pulang ke Terengganu (green zone), dengan rasa bertanggungjawab, kami suami …

Kisah Gelang Pink & Secebis Nota Di Musim COVID | Selamat Pulang Ke Kampung Read More »