ubat kencing manis shaklee

cara mengawal kencing manis

Cara Mengawal Kencing Manis Yang Lebih Berkesan Tanpa Kesan Sampingan

Masalah kencing manis atau diabetes ni dah menjadi antara penyakit paling besar melanda masyarakat di Malaysia. Selain faktor genetik, faktor tabiat pemakanan yang kurang sihat adalah menjadi punca utama kenapa ramai orang mudah mendapat kencing manis. Risiko Kencing Manis Kenapa nurse & doktor marah sangat kalau bacaan gula sangat tinggi? Teruk sangat ke masalah kencing …

Cara Mengawal Kencing Manis Yang Lebih Berkesan Tanpa Kesan Sampingan Read More »

testimoni vivix untuk kencing manis

Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis | Paras Gula Makin Cantik

Masalah kencing manis memang sangat sinonim di Malaysia ni. Banyak faktor mempengaruhi risiko diabetes termasuklah faktor tabiat pemakanan yang tinggi gula ringkas & manis-manis dari gula bertapis/ susu pekat serta seumpama. Sebab tu, selain patuh pada ubat-ubatan yang dipantau doktor, ikhtiar jaga pemakanan, vitamin seperti Vivix sangat membantu golongan pesakit kencing manis untuk hidup lebih …

Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis | Paras Gula Makin Cantik Read More »

ubat kencing manis

Ubat Kencing Manis: Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Diabetes

Diabetes, atau lagi mudah disebut penyakit kencing manis adalah antara penyakit glemer yang kita selalu dengar dalam masyarakat kita ni. Betul kan? Sekarang ni, bukan golongan warga emas je yang berisiko mendapat diabetes ni. Malahan, golongan muda juga sangat tak berkecuali. Antara faktor utama masalah kencing manis adalah faktor pemakanan, gaya hidup & juga sejarah …

Ubat Kencing Manis: Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Diabetes Read More »